Comwell Middelfart

Hvad kan de tilbyde?

Vi er hos World of Adventure glade for samarbejdet med Comwell Middelfart, hvor vi tilbyder spændende events og teambuilding aktiviteter. Comwell Middelfart er placeret centralt i landet og ligger optimalt, hvis man vil samle kollegaer fra hele landet. Hotellet har en hyggelig atmosfære og er omgivet af skov og strand, hvilket åbner op for en lang række spændende udendørs aktiviteter.

Faciliteter

Comwell Middelbart tilbyder inspirerende og moderne faciliteter, hvilket åbner op for mange muligheder. Hotellet leverer service af højeste kvalitet uanset om I er en større eller mindre gruppe. Comwell middelfart er indrettet med flere anvendelige lokaler i forskellige størrelser, således at lokalerne matcher jeres behov. Lokalerne er desuden udstyret med fri internet samt IT og AV udstyr. Værelserne er moderne indrettet, hvilket giver gode muligheder for overnatning, hvis I ønsker at kombinere jeres arrangement med dette. Desuden tilbyder hotellet ligeledes egen restaurant samt fitness faciliteter.

På billedet kan vi se nogle af de faciliteter Comwell Middelfart kan tilbyde
Naturen

Comwell Middelfart er indbegrebet af fantastiske naturomgivelser, idet placeringen tilbyder direkte adgang til havet samt store, grønne græsarealer. De skønne omgivelser og gode udendørs faciliteter åbner op for muligheden for at udføre en lang række af vores spændende teambuilding aktiviteter. Det er eksempelvis oplagt at benytte græsarealerne til Bueskydning samt havet til aktiviteten Hope2Floar eller Water Action. Mulighederne er rigtig mange for at udnytte de skønne omgivelser. I kan eksempelvis gå en tur i dyreparken ved Hindsgavl Slot, afprøve Bridgewalking på den nærliggende gamle Lillebæltsbro eller benytte en af de mange løberuter. I kan også nyde Middelfart by og udforske havnefronten, den gamle bydel eller marinaen med skønne restauranter og caféer. Mulighederne er rigtig mange med den skønne placering i Middelfart, som uden tvivl kan danne de perfekte rammer for jeres næste arrangement.

Her ses 3 små billeder af marinaen i middelfart, dyreskoven og kulturøen, alt sammen noget som ligger inden for en overkommelig rækkevide til Comwell Middelfart