Helnan Marselis Hotel


Skønt hotel og konferencecenter i Aarhus

Helnan Marselis Hotel tilbyder de smukkeste udendørs såvel som indendørs rammer, og hotellet er derfor ideelt til ethvert teambuilding arrangement. Hotellet der i dag både fungerer som resort og konference er placeret 3 km. fra Aarhus centrum samtidig med, at gæsterne på Helnan Marselis Hotel kan nyde den direkte adgang til stranden. Helnan Marselis Hotel er den ene af to Helnan-hoteller, hvoraf den anden, Helnan Phønix Hotel, er placeret i Aalborg.

Hotellet er løbende moderniseret og rummer i dag 163 værelser, hvor størstedelen har havudsigt og egen altan eller terrasse. Værelserne er indrettet med respekt for hotellets historie og dets omgivelser, hvorfor værelserne er indrettet i maritim stil.

konference teambuilding marienlyst

Møde- og konference faciliteter

Helnan Marselis Hotel tilbyder gode møde- og konference faciliteter. Hotellet råder over 12 lokaler, som varierer i størrelse. Det største lokale kan rumme op til 600 mennesker. Helnan Marselis Hotel tilbyder forskellige mødepakker, herunder morgenmøder, frokostmøder, eftermiddagsmøder, dagsmøder og konferencedøgn. Foruden de fastlagte mødepakker, som hotellet tilbyder, sørger vi naturligvis for at skræddersy en pakke, der matcher jeres teambuilding arrangement, hvis I ønsker at benytte Helnan Marselis Hotel som lokaltion for jeres arrangement.

Alle mødelokaler indeholder som minimum WI-FI, lyd og mikrofon, projekter, whiteboard, TV/Video samt valgfri bordopstilling. Hvis I ønsker AV- og IT-udstyr, som hotellet ikke selv råder over, sørger de for, at dette står klar til jer.

konference teambuilding marienlyst

Teambuilding på Helnan Marselis Hotel

Helnan Marselis Hotel er et skønt hotel og konferencecenter, som tilbyder de rette rammer for ethvert teambuilding arrangement. Hotellet er placeret med direkte adgang til stranden, hvor havet kan benyttes til mange spændende vandaktiviteter, herunder eksempelvis Water Action, Hope 2 Float eller Gummibådsregetta. Foruden den direkte adgang til stranden, er hotellet også placeret ved Marselisskovene, som ligeledes åbner op for mange muligheder.

Helnan Marselis Hotel byder også på rumlige og anvendelige lokaler indendørs. Lokalerne varierer i størrelse og tilpasses jeres antal deltagere. De gode lokaler kan benyttes til alle vores indendørs teambuilding aktiviteter, herunder eksempelvis Kommunikaos, Casino eller Team Workshop.

Se alle Teambuilding Aktiviteter her
Image

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker for eventet skræddersyer vi eventet ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange  ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.

Image

"Succesfulde events baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S