Cases


Vi har lavet events og teambuilding siden 1992 og har tusindvis af cases, som vi gerne vil fortælle jer om. Vi har herunder udvalgt nogle få, så I kan samle inspiration til jeres næste arrangement.

En mand der giver hånd til legomanden fra Lego

Teambuilding ud over Danmarks grænser i 2019

Når teambuilding-oplevelsen skal være  ud over det sædvanlige skræddersyer vi udlandsrejser. I 2019 arrangerede vi udenlandsture for flere virksomheder, der både bød på storbyture, vildmarksture og oplevelsesture.  

Læs mere

Dansk virksomhed inviterede 800 medarbejdere til firmafest

I september måned inviterede dansk virksomhed alle medarbejdere fra hele landet til en dag med spændene aktiviteter og et brag af en fest om aftenen. Årets fest skulle være noget HELT særligt og i den forbindelse blev de kreative og idérige eventkoordinatorer fra World of Adventure sat på opgaven om at specialdesigne denne fantastiske medarbejderdag.

Læs mere
På billedet ses bord 16 klar til at deltagerne ankommer. dette er en ud af mange teambuilding cases

Årlig Kickoff tur i 80'er Halbal tema

Vi bliver ringet op af en kunde, som skulle afvikle deres årlige Kick-Off tur på Hindsgavl Slot, hvor de på dag to ville ud og prøve kræfter af, med nogle specielle aktiviteter, der samtidig skulle blive en oplevelse man sent ville glemme.

Læs mere

Større dansk virksomhed tager på tabletløb, rejser 400 år tilbage i tiden og tager på workshop med fokus på at ændre fremtiden. Planlagt, koordineret og afviklet af World of Adventure.

I september måned skulle to afdelinger fra en større dansk virksomhed på et fælles seminar. Visionen var halvandet døgn med fokus på teambuilding, temafest og strategi. I denne forbindelse blev World of Adventure kontaktet og sat på opgaven; en opgave der bestod i at facilitere, planlægge og afvikle begge dage.

Læs mere
På billedet ses bord 16 klar til at deltagerne ankommer. dette er en ud af mange teambuilding cases

Projektfejring med Ørsted A/S

Ørsted skulle fejre et færdigt projekt og det skulle gøres med manér. Det skulle være en temafest, og planen var en uforglemmelig aften, så de kreative og iderige eventkoordinatorer hos World of Adventure blev sat på opgaven.

Læs mere

Arcon Sunmark – Verdensleder på storskala solvarmeløsninger, med blik for medarbejdertilfredshed

Vi designede sammen med kunden 1½ dag, hvor Søren Madsen fra woa.dk faciliterede sammenhængen imellem indslagene og den medarbejdertilfredshed vi gerne ville sikre. Arne Nielson fik opgaven at sætte en historie på det at overvinde nye forhindringer og blive ved med at skabe stærke resultater som Arcon Sunmark. Så satte han fokus på at skabe ”hænder over hoved dage”, hvor lysten til at gå på arbejde altid er stor.

Læs mere
På billedet ses bord 16 klar til at deltagerne ankommer. dette er en ud af mange teambuilding cases
En mand der giver hånd til legomanden fra Lego

Save Tongo – Årets Firmafest med SIKA DANMARK A/S

Når man ønsker at få mere ud af en firmafest end det sædvanlige.

Læs mere

Hyggelig dag med Falck

Vi hjalp Falck Erhverv med deres årlige seminar, hvor målsætningen var samarbejde på tværs. Afdelinger fra hele landet mødtes på Hotel Faaborg Fjord hvor formiddagen gik med fagligt indhold og spændende indslag. Om eftermiddagen havde vi klargjort 6 forskellige workshops, hvor deltagerne skulle forberede forskellige elementer, som hver især havde en værdi til aftenens fest.

Læs mere
På billedet ses bord 16 klar til at deltagerne ankommer. dette er en ud af mange teambuilding cases
En mand der giver hånd til legomanden fra Lego

Movie Challenge – lav din egen film

I forbindelse med LEGO’s lancering af filmen “Et klodset Eventyr” samlede de medarbejdere fra Danmark og Østeuropa til et par dage i Fredericia. World of Adventure stod for en aktiv eftermiddag med teambuilding på en helt ny måde.

Læs mere


Adventureløb på Skjoldnæsholm

I sommeren 2015 blev der afholdt Adventureløb på Skjoldenæsholm Hotel. Her dystede holdene i forskellige discipliner, som både gjaldt om at holde en rolig hånd på aftrækkeren og finde en fælles rytme i gummibåden, når det gjaldt om at komme først i mål.

Læs mere
På billedet ses et hold fra adventureløb i skjoldnæs, igang med at samle en gummibåd
På billedet ses 4 mænd i kommunale dragter stå med armende over hovedet

Firma Revy i historiske omgivelser

Vi har i år lavet noget helt nyt og specielt. Sammen med en flok dygtige skuespillere lavede vi en super sjov og underholdende firma revy – men ikke en helt almindelig en. Den handlede nemlig om sjove episoder, firmafester, interne jokes, ledelsen og meget mere fra selve virksomheden!
Medarbejderne hylede af grin da de kunne gense årets dummeste, sjoveste og pinligste episoder og endda genkende dem selv i mange af dem. Revyen blev opført i historiske og flotte rammer i kirkesalen på Koldinghus.

Læs mere

Bueskydning som teambuilding

Eleverne fra Beierholm Revision fik mulighed for at udleve deres indre Robin Hood, da de brugte tid sammen med os til en omgang bueskydning på Trinity Hotels flotte grønne arealer. En god måde at få en lille pause fra foredrag på, og samtidig en mulighed for at lære hinanden endnu bedre at kende.

Læs mere

På billedet ses Beierholm revision i fuld gang med bueskydning
Her ses hold 20 på by safari i Helsingør

By Safari i Helsingør og på Kronborg Slot

Vi afholdte vi et stort arrangement for 200 personer i Helsingør. De mange mennesker var på et byløb med masser af poster og opgaver undervejs, og de var rundt i hele Helsingør by og på Kronborg Slot. Arrangementet bestod både af ubemandede poster rundt i byen samt bemandede poster, hvor en instruktør gav holdene en opgave, der skulle løses. Inde på Kronborg Slot var der ligeledes gemt poster som holdene måtte finde.

Læs mere

Domino sjov på Hotel Koldingfjord

I forbindelse med et julefrokostarrangement tog vi til Hotel Koldingfjord, hvor et selskab havde bedt os om at udfordre dem i kunsten at bygge med dominobrikker, inden de skulle spise en lækker julefrokostmiddag på hotellet. Delt ind i hold skulle de på tid lave det flotteste og mest kreative design af dominobrikker, som selvfølgelig udmundede i en finale, hvor alle holdene afprøvede deres design – og selvfølgelig fik udløst spændingen om, om alle deres brikker nu også væltede.

Læs mere

På billedet ses 5 personer som er ved at sætte domino brikker op
På billedet ses en gruppe i fuld færd med at spille et spil

En grundig proces, der endnu ikke er slut

Danmarks største brillekæde Synoptik valgte at sætte gang i et værdibaseret projekt fra toppen af organisationen og helt ud i butikkerne. Efter en indledende snak blev inddragelse og værdier omdrejningspunktet for at skabe endnu mere engagement og værdi i hele virksomheden.

Læs mere

Drone flyvning

Hos World of Adventure har vi fået en drone og som med alt andet nyt legetøj skal det helst prøves af med det samme. Derfor tog vi den med ud på smukke Hotel Koldingfjord, hvor vi havde fornøjelsen af at lave et GPS-løb. Deltagerne skulle finde rundt til forskellige poster vha. GPS’en, og ved en af posterne fik de mulighed for at afprøve dronen i en sjov øvelse, der satte holdets samarbejde på prøve.

Læs mere

På billedet ses en gruppe i gang med at flyve med drone sammen på et gps løb
På billedet startlinjen for mini triathlon

Mini Triathlon

På KursusCentre.dk ved Middelfart afholdte vi et Mini Triathlon. Deltagerne skulle løbe 5 km, cykle 20 km og svømme 250 m. Deltagerne kunne vælge at tage alle tre distancer alene eller gå 3 sammen i et hold, så de kun skulle igennem én disciplin. På den måde kunne alle være med uanset form.

Læs mere

Genbrugsdag med Vejle Kommune

Vejle Kommune fejrede 25 års jubilæum af udsortering af affald. Dette blev gjort med lækker musik fra en DJ og en konkurrence på Segways i Mariaparken, hvor formålet var at gøre specielt de unge opmærksomme på, hvordan deres affald kan blive genanvendt, hvis det smides i de rigtige kasser.

Læs mere

på billedet ses et barn til genbrugsdag i fuld færd med at køre segway
På billedet ses i hold i fuld gang med at fuldføre en opgave om at få nogle søm til at balancere på et søm

Projektopstart med fokus på High Performance Team

I forbindelse med opstarten af en ny projektgruppe, var det afgørende at komme godt fra start. Derfor blev der planlagt 3 dages målrettet Kick-Off, hvor planerne og tankerne om projektet blev gennemgået. Vi valgte at tage udgangspunkt i begrebet High Performance Team og en grundlæggende forståelse for, hvad et team er, og hvilke omstændigheder der skal være til stede, for at et team fungerer optimalt. Indholdet for dagen og udbyttet deltagerne tog med derfra, kan du læse mere om, hvis du klikker herunder.

Læs mere

Medarbejderdag for Hotel Trinity

50 medarbejdere fra Trinity kan i dag kalde sig for Robin Hood og GPS-masters, efter de blev udfordret i bueskydning og GPS-løb.

Læs mere

Her ses en medarbejderne fra trinity i fuld gang med at lære og skyde med bue og pil
På billedet ses 2 forskellige hold på indmarch til olympiade

Olympiade med DFF

År 2016 står i Olympiadens tegn, og det kan vi tydeligt mærke hos World of Adventure. I maj måned havde vi Dansk Fjernvarme Forsyning ude på Gammelrøj Herregård til Olympiade. Virksomheden valgte dette tema på baggrund af OL året og fordi de i afdelingen er meget konkurrenceminded, som temaet også lægger op til.

Læs mere

Olympic Games med outdoor cooking

I sommers havde vi Lemvigh Müller på besøg til en hel dag fyldt med udendørs aktiviteter. Temaet var OL og deltagerne blev delt op i hold, som hvert fik et land de skulle repræsentere.

Læs mere

På billedet ses to hold fra olympic games igang med at se hvem der vinder i en tvekamp

Outdoor tur til Rømø

I juni måned afholdte vi et stort 3 dages event på Rømø! Vi havde at gøre med en virksomhed bestående af 50 personer, der skulle ud og opleve den hårde natur. Turen startede ved eftermiddagstid med 5 timers GPS action – her vandt vinderne bedre telte samt soveposer til overnatningen end dem, der klarede sig mindre godt.

Læs mere

På billedet ses de forskellige hold på turen i færd med at samle deres gummibåde

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker for eventet skræddersyer vi eventet ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange  ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.

Image

"Succesfulde events baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S