»
»
»
En magisk juleoplevelse skabt af WOA

En magisk juleoplevelse skabt af WOA

Julen er ikke bare en højtid; den er en dybfølt følelse af fest og samhørighed. Julearrangementer giver os muligheden for at skabe uforglemmelige øjeblikke sammen, som medarbejderne vil se tilbage på med smil på læben. Disse minder styrker båndene og følelsen af fællesskab i virksomheden. I december 2022 henvendte NTT Data sig til os hos WOA med en hjertelig opgave – at forvandle en almindelig eftermiddag til en magisk juleoplevelse for deres 240 ansatte som en forsmag på årets julefrokost. Resultatet? En eftermiddag, der emmede af latter, kreativitet og julestemning, og hvor nissehuerne næsten lettede.

Baggrund: 

NTT Data, et anerkendt firma med 240 ansatte, havde besluttet at arrangere en mindeværdig julefrokost for deres medarbejdere på det smukke Koldinghus om aftenen. For at kickstarte festlighederne og sprede juleglæde, valgte de at samarbejde med WOA for at arrangere et spændende eftermiddagsarrangement.

Julefrokost event for NTT arrangeret af World of Adventure.

Formål: Masser af julestemning

Formålet med dagen var at skabe en hyggelig og underholdende opvarmning til den efterfølgende julefrokost. NTT Data ønskede, at deres medarbejdere skulle opleve en sjov og festlig atmosfære, der ville bringe dem i den helt rette julestemning.

En eftermiddag fyldt med højdepunkter

WOA planlagde et eftermiddagsarrangement, der skulle overgå deltagernes forventninger. Arrangementet indeholdt følgende højdepunkter:

  • Velkomst: Deltagerne blev hjerteligt budt velkommen ved ankomsten til arrangementet. De blev mødt af et smukt juletema og en varm velkomstkomité, der straks satte tonen for en festlig dag.
  • Præsentation af Aktiviteter: Alle deltagere blev præsenteret for dagens forskellige aktiviteter. Dette gav dem mulighed for at planlægge deres dag og deltage i de aktiviteter, der interesserer dem mest.
  • Chokoladeworkshop: En lækker chokoladeworkshop blev arrangeret, hvor deltagerne kunne udforske deres kreative sider og lave deres egne julechokolader.
  • Pub Quiz: En underholdende pub quiz blev gennemført, hvor deltagerne kunne teste deres viden i en sjov og konkurrencepræget atmosfære.
  • Pyramidespil: Deltagerne blev udfordret med et pyramidespil, der krævede teamwork og strategisk tænkning.
  • Juleklip: En juleklip-workshop gav deltagerne mulighed for at skabe smukke juledekorationer og personlige julekort.
  • Julekonkurrencer: Flere sjove julekonkurrencer blev afholdt, hvilket tilføjede et ekstra lag af spænding til arrangementet. Vi havde fx en særlig populær disciplin, som hedder Nissehue Skydning. 

En lydkulisse fyld med julestemning

For at forstærke stemningen og skabe en livlig atmosfære gennem hele arrangementet, blev der inkluderet musikalske indslag fra Rasmus Skovmand. Deltagerne kunne nyde julesange og festmusik, der satte gang i støvlerne og spredte juleglæde.

Rasmus Skovmand optræder til julefrokost event for NTT arrangeret af World of Adventure.

Et vellykket arrangement

Dette julearrangement, nøje planlagt og udført af WOA, opfyldte NTT Data’s forventninger og mere til. Deltagerne nød en sjov, interaktiv og mindeværdig eftermiddag, der satte dem i den perfekte julestemning. Det var en vellykket opvarmning til den kommende julefrokost på Koldinghus.

WOA formåede at skabe en uforglemmelig oplevelse, der styrkede båndet mellem NTT Data’s medarbejdere og gav dem en dag fyldt med grin, glæde og festligheder.

Relaterede nyheder