Teambuilding på Amager

Vi har gennem tiden lavet adskillige events indenfor teambuilding på Amager. Derfor har vi naturligvis også nogle forskellige lokationer på hånden, som kommer jer til gavn, hvis I vil afholde teambuilding på Amager. Der er mange muligheder for teambuilding på Amager, hvad enten I er intresserede i et indendørs eller udendørs arrangement.

Få et uforpligtende tilbud

Uanset hvilken type arrangement, I drømmer om at afholde, er vi de rigtige til at hjælpe jer. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi ved derfor, hvad der virker, og hvad der ikke gør. Hos World of Adventure hjælper vi jer med at stable et gennemført arrangement på benene, og vi sørger både for planlægning, koordinering og udførelse. Det betyder, at I kan fokusere 100 procent på at nyde arrangementet.

Ring allerede i dag på tlf.: 70 27 14 27. Lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker og idéer til de perfekte teambuilding aktiviteter på Amager.

Se alle teambuilding øvelser!

Amager har lidt af det hele

Amager er et smukt område, der både kan tilbyde fantastisk natur og rumlige, charmerende bygninger. Det betyder, at vi kan klare de fleste teambuilding aktiviteter på Amager – lige fra mindre øvelser og workshops til større udendørs arrangementer. Amager har en fantastisk placering ud til havet. Det betyder samtidig, at mulighederne for at involvere havet til vandsport eller sejlture er ideel. Mulighederne er derfor mange for at stable et godt og gennemført arrangement på benene på Amager. Vi glæder os til at høre, hvad I gerne vil lave og derefter finde de bedste rammer hertil.

Teambuilding og madlavning på Amager

Et madlavningskursus er en oplagt aktivitet til teambuilding, hvor samarbejdet i gruppen styrkes i gode og hyggelige rammer. Læs mere om Outdoor Cooking Challenge – vores teambuilding madlavningskoncept, og lad jer inspirere til det næste firmaevent. Hos World of Adventure står vi klar til at skabe det helt rette kursus – tilpasset nettop jeres ønsker.

God erfaring med teambuilding på Amager

Vi har gennem årenes løb arrangeret mange teambuilding aktiviteter og events på Amager. Derfor kan vi også sørge for, at jeres arrangement bliver gennemført ned til mindste detalje. Grundet vores mangeårige erfaring har vi kendskab til alle de gode lokationer, som er oplagte muligheder, når man skal afholde et gennemført event.

Foruden teambuilding specifikt på Amager, dækker vi naturligvis også resten af Sjælland. Du kan læse mere om dette her:

Teambuilding på Sjælland
Teambuilding i København
Teambuilding i Roskilde

Vi er her for at hjælpe jer med at realisere drømmen om et godt teambuilding arrangement, og vores erfaring betyder, at vi er godt klædt på til netop dette.

Hvis du vil høre mere om vores teambuilding på Amager, så er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 27 14 27. Sammen kan vi skræddersy arrangementet, så det matcher jeres ønsker. 

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S

Årstidens mest populære aktiviteter


Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Raket Mission

  • Varighed: fra 1.5 time
  • Lokation: Udendørs
Se mere
En gruppe som laver forsøger at løse mysteriet

Escape Challenge

  • Varighed: 1-2 timer
  • Lokation: Indendørs
Se mere
Deltagere i gang med OL teambuilding

WOA Olympics

  • Varighed: Fra 3 timer
  • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

  • Varighed: 2 - 3 timer
  • Lokation: Indendørs
Se mere