Teambuilding i

København

Hvis I er på udkig efter teambuilding i København, er I landet det rigtige sted. Med mere end 25 års erfaring med teambuilding, har vi afholdt vellykkede arrangementer over det meste af landet. København er bestemt ingen undtagelse, og mulighederne er rigtig mange.

Teambuilding for enhver smag

København er en af de byer, som er særligt sjove at lave teambuilding i. Dette skyldes, at byen tilbyder en lang række faciliteter, som vi med fordel kan benytte os af. Først og fremmest er København en kæmpe storby, hvilket betyder, at det er her, mange virksomheder holder til. Af samme grund giver det god mening at afholde arrangementet her. Nogle af grundene til, at København er så interessant en by er, at den både tilbyder adgang til havet, store grønne parker, et hurtigtkørende byliv og spændende kultur. Mulighederne er rigtig mange, når det kommer til planlægning af et anderledes og lærerigt teambuilding arrangement i København.

Indendørs og udendørs teambuilding

København er byen, der har det hele. Måske drømmer I om teambuilding i det fri, hvor I gør brug af naturen. Det kan også være, at jeres program og ønsker for dagen egner sig bedre  indendørs, og måske ønsker I en kombination. Uanset hvad I hælder mest til, kan vi hjælpe jer med at realisere denne drøm.

Der findes et utal af rigtig gode hoteller i København, som kan være med til at gøre jeres dag helt speciel. Rammerne for et teambuilding arrangement er meget vigtige, fordi de kan være med til at understøtte øvelserne og inspirere os til at yde ekstra i aktiviteterne. Nogle af de hoteller, som vi er glade for at samarbejde med er blandt andet Radisson SAS på Amager, Bella Sky i Ørestaden eller Axelborg. Disse steder tilbyder både god beliggenhed, skønne omgivelser og gode lokaler. Steder som disse er oplagte at benytte til indendørs teamworkshops, kurser og events.

Outdoor teambuilding

Selvom København tilbyder skønne hoteller, som egner sig godt til indendørsaktiviteter, er Outdoor teambuilding aktiviteter i København også muligt. Fælledparken har store grønne områder, som vi tit har benyttet til teambuilding aktiviteter. Frederiksberg Have byder også på smukke arealer til sjove aktive øvelser på plænen.

Valbyparken og dyrehaven

Vil man have et arrangement, hvor der både er mulighed for at være ude og inde, så er Valbyparken en god mulighed. Vores samarbejdspartner First Hotel Copenhagen ligger tæt på og skaber de perfekte rammer for jeres teambuilding i København. Lidt længere nordpå har vi Dyrehaven, som også er oplagt at benytte som ramme for et event. Det er svært at forestille sig en smukkere kulisse end den vi finder her. Langt de fleste mennesker vil blive inspireret af at befinde sig i de rette omgivelser, hvilket kun bidrager positivt til teambuilding aktiviteterne. Aktiviteter blandt de store, gamle bøgetræer og med udsyn til kronhjortene, er de perfekte rammer sikret.

Skal der være fest, så lad der være fest!

Visse events kræver at det afholdes på et slot eller en herregård, og dette finder vi heldigvis også nær København. Her kan vi særligt fremhæve Schæffergården, som er en kombineret herregård og konferencehotel. Schæffergården tilbyde masser af historie og en storslået natur. Et andet spændende sted er Rungstedgaard, som absolut heller ikke går på kompromis med noget. Rungstedgaard tilbyder hele pakken – ikke mindst på grund af deres smukke park, som er velegnet til udendørs teambuilding aktiviteter.

Teambuilding madlavning i København

Som tidligere nævnt tilbyder København skønne, grønne områder. Netop derfor er det oplagt at afholde et sjovt og udfordrende madlavningskursus som en del af jeres  teambuilding. Her sættes samarbejdet på prøve og holdånden styrkes i hyggelige rammer. Læs om vores velsmagende teambuilding madlavningskoncept Outdoor Cooking Challenge, og lad jer inspirere til den næste teambuilding madlavning aktivitet i København.

Få et uforpligtende tilbud

World of Adventure A/S har lavet teambuilding siden 1992. Det betyder, at vi har et hav af aktiviteter og øvelser med mange forskellige fokuspunkter. Af samme grund er vi godt rustet til at hjælpe jer med at planlægge og udføre teambuilding i København. Vi skræddersyer arrangementet, så det matcher alle jeres ønsker og behov.

Ring allerede i dag på tlf.: 70 77 79 27. Lad os tage en uforpligtende snak omkring hvordan vi kan hjælpe jer med jeres næste teambuilding i København.

Få et uforpligtende tilbud


World of Adventure A/S | Est. 1992