»
»
»
Teambuilding i København

Teambuilding i København

København er en af de byer, som er særligt sjove at lave teambuilding i. Det skyldes, at byen har en lang række faciliteter, som vi med fordel kan benytte os af, når der skal arrangeres firmaarrangementer. Først og fremmest er København en kæmpe storby, så mange virksomheder holder til her. Af samme grund er der mange som afholder teambuilding i København – fordi de i forvejen har base der.

Indendørs og udendørs teambuilding

Noget der også gør København interessant er, at byen både har adgang til havet, større grønne parker, et pulserende byliv og masser af spændende kultur. Mulighederne er derfor rigtig mange, når der skal planlægges anderledes og lærerige firmaevents i København.

København er byen, der har det hele. Måske drømmer I om teambuilding i det fri, hvor I gør brug af naturen. Det kan også være, at I er mere interesseret i et program med indendørsaktiviteter – eller en kombination af inde og ude. Uanset hvad I hælder mest til, kan vi hjælpe jer med at realisere drømmen.

Der findes et utal af rigtig gode hoteller i København, som kan være med til at gøre jeres firmaevent helt speciel. Rammerne er vigtige, fordi de danner basis for de øvelser og aktiviteter, I skal igennem. Passende og behagelige rammer kan desuden give ekstra motivation og kreativitet, når I skal løse dagens udfordringer – noget som især er vigtigt, hvis I kaster jer ud i kreativ teambuilding, der udfordrer jer på utraditionelle måder.

Nogle af de hoteller, vi er glade for at samarbejde med, er Radisson SAS på Amager, Bella Sky i Ørestad og Axelborg. Disse steder tilbyder både central beliggenhed, skønne omgivelser og gode lokaler, hvilket er med til at gøre dem til oplagte valg, når der står indendørs teambuilding, kurser og events på programmet.

Selvom det vrimler med skønne hoteller i København, der egner sig godt til indendørs aktiviteter, er outdoor teambuilding i København også muligt. Fælledparken og Frederiksberg Have har begge store, grønne områder, som vi tit har benyttet til forskellige teambuilding-aktiviteter. De store og smukke arealer har plads til, at I virkelig kan brede jer i de forskellige aktiviteter, og særligt vores Teambuilder, hvor vi kombinerer en række forskellige udfordringer, er meget populær.

Valbyparken og Dyrehaven

Vil I have et firmaarrangement i København, hvor der både er mulighed for at være ude og inde, er Valbyparken en god mulighed. Vores samarbejdspartner First Hotel Copenhagen ligger tæt på og skaber de perfekte rammer for jeres teambuilding i København. Lidt længere nordpå ligger Dyrehaven, som også er oplagt at benytte til jeres firmaevent. Aktiviteter blandt de store, gamle bøgetræer med udsigt til kronhjorte – det er svært at forestille sig en smukkere kulisse.

Skal der være fest, så lad der være fest!

Nogle teambuilding-events kræver, at de afholdes på et slot eller en herregård, og det er der heldigvis også rig mulighed for at finde nær København. Her kan vi eksempelvis fremhæve Schæffergården, som er en kombineret herregård og konferencehotel, som emmer af historie og er omgivet af storslået natur. Et andet spændende sted er Rungstedgaard, som absolut heller ikke går på kompromis med noget. Rungstedgaard har hele pakken, ikke mindst på grund af den smukke park, som er yderst velegnet til udendørs teambuilding-aktiviteter.

Firmaaktiviteter behøver ikke kun være traditionel teambuilding, så hvorfor ikke slutte dagen af med en decideret firmafest? Både Schæffergården og Rungstedgaard har storslåede lokaler, der lægger op til et brag af en firmafest. Mange synes også, det er en god måde at afslutte et teambuilding-event på: I har lavet aktiviteter og været udfordret på forskellig vis i løbet af dagen, så aftenen kan bruges på ekstra meget hygge for at sætte det helt rigtige punktum for jeres firmaarrangement i København.

Teambuilding med madlavning i København

Madlavningskurser er en populær teambuilding-aktivitet, og det kan I selvfølgelig også få i København. De mange grønne områder kan bruges til vores Outdoor Cooking Challenge, hvor I skal lave mad over bål og udtænke retterne ud fra de råvarer, I får stillet til rådighed.

Hvis I vil rykke madlavningen indenfor, kan I kaste jer ud i vores Creative Cooking Challenge, hvor I skal sammensætte en menu og bliver bedømt på både smag, præsentation og samarbejde undervejs. I kan også forsøge jer med chokoladefremstilling eller jeres helt egen kagekonkurrence.

Uanset hvad I vælger, vil I helt sikkert få en sjov teambuilding-dag med madlavning i København. Det skaber en uformel tone, når I kaster jer ud i et gastronomisk eventyr, og I vil helt sikkert lære nye sider af hinanden at kende, samtidig med at I styrker sammenholdet og udvikler nye måder at samarbejde på, hvilket I kan bruge, når I kommer tilbage på arbejdspladsen.

Lad os sammensætte et program for teambuilding i København

Vi har arrangeret teambuilding i København og resten af Danmark siden 1992, så vores arbejde hviler på et solidt fundament af mange års erfaring. Det betyder, at vi har et hav af aktiviteter og øvelser i vores katalog. Derfor kan vi helt sikkert også hjælpe jer med at planlægge en perfekt dag med teambuilding i København for netop jeres virksomhed.

Se også vores sider om

I er meget velkomne til at kontakte os, så vi kan høre om jeres ønsker og fortælle om jeres muligheder. Vi arrangerer altid aktiviteterne med udgangspunkt i jeres virksomhed, så I kan få styrket nogle specifikke kompetencer eller få kommunikeret noget helt særligt ud til jeres medarbejdere.

Ring til os for en uforpligtende snak, så vil vi gøre vores bedste for at skabe det bedste arrangement med teambuilding i København for jer.

Få et uforpligtende tilbud


Ring allerede i dag på tlf.
70 77 79 18