»
»
»
Teambuilding i Roskilde

Teambuilding i Roskilde

Hvis I er på udkig efter spændende og lærerig teambuilding i Roskilde, er I landet på den rette side. Vi har mere end 30 års erfaring med teambuilding i hele landet, og vi er derfor godt rustet til at hjælpe jer. Roskilde er en skøn by med masser af muligheder for teambuilding.

I Roskilde kan vi klare det hele

Roskilde er et oplagt valg, når der skal afholdes teambuilding-arrangementer. Vi har gennem vores mange år i branchen fundet de bedste lokationer og rammer for vores kurser og aktiviteter, når det gælder teambuilding i Roskilde. I byen findes Roskilde Domkirke, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Roskilde har gode lokationer og steder til både indendørs og udendørs teambuilding. Der er rig mulighed for workshops og mindre krævende øvelser samt større opsætninger udendørs. På Comwell i Roskilde har de gode lokaler og plæner omkring hotellet, som kan danne gode rammer for teambuilding.

Ellers kan det nærliggende Ryegaard Gods med Bramsnæs Vig være stedet. Her ligger en urgammel skov, der er brugt til adskillige filmkulisser, og vi har været der flere hundrede gange, så vi kender alle de små spændende steder og gode placeringer til diverse opgaver og aktiviteter.

Udendørs teambuilding i Roskilde

I den smukke by Roskilde finder vi både Roskilde Domkirke, Boserup Skov og meget mere, som gør byen oplagt til mange udendørs teambuilding-aktiviteter. Det kan blandt andet være Outdoor escape game eller City adventure. Hvis I er til lidt mere vandaction, har Roskilde Fjord gode muligheder for Gummibådsregatta og Hope2Float, som begge indeholder både samarbejds- og konkurrenceaspekter. I kan også tage på kajaksejlads, hvor fokus mere er på det sociale samvær og en hyggelig tur på vandet.

Hvis der skal bruges lidt mere åben plads, er Folkeparken eller Byparken oplagte steder at benytte. Her kan vi både lave Garden games og Pipeline project.  Når det bliver tid til en tiltrængt pause, kan I gå en tur rundt i parken. Det er også oplagt at bruge udendørsarealerne til samarbejdsøvelser, der har til formål at ryste medarbejderne sammen.

Indendørs teambuilding i Roskilde

Det gamle slot Trudsholm er en oplagt mulighed for at afholde indendørs teambuilding-aktiviteter. Det er et perfekt sted til eksempelvis Murder Mystery eller VR Murder Games.

Hvis I er til noget helt andet, kan Hackathon være en mulighed. Her kommer jeres logiske evner i spil, når I skal løse alle hjernevriderne. Hvis I vil være lidt mere kreative, er The Domino Effect et godt valg. I kan også se nærmere på vores andre bud på kreativ teambuilding.

Alt i alt har Roskilde som by meget at byde på, og det betyder naturligvis, at der er gode forudsætninger for et vellykket teambuilding-arrangement.

God erfaring med teambuilding i Roskilde

Vi har mere end 30 års erfaring i denne branche, og det kommer selvfølgelig jer til gode. Roskilde er en pragtfuld lokation, og langt de fleste af vores koncepter kan udfoldes her.

Vi hjælper gerne med at finde den helt rette lokation, så I sikres de bedste rammer for jeres arrangement. Desuden hjælper vi jer med at skræddersy eventet, så det matcher jeres ønsker.

Foruden Roskilde tilbyder vi også teambuilding på Sjælland generelt, herunder:

Få et uforpligtende tilbud

Hvis I er på jagt efter teambuilding-aktiviteter i Roskilde, kan vi hjælpe jer. Mulighederne er mange, og vi glæder os til at høre fra jer. Lad os sammen skræddersy jeres næste teambuilding-arrangement, så det bliver fuldstændig, som I drømmer om. Hos World of Adventure er vores fornemste opgave at hjælpe jer med at gøre idé til virkelighed.

Ring allerede i dag på tlf.: 70 77 79 35. Vi tager en uforpligtende snak om jeres ønsker, så vi sammen kan skabe et gennemført teambuilding-arrangement i Roskilde.

Få et uforpligtende tilbud


Ring allerede i dag på tlf.
70 77 79 18