»
»
»
Outdoor Cooking Challenge

Outdoor Cooking Challenge

Sted
Udendørs
Lokation
Hele landet
Antal
Min. 6 deltagere
Varighed
Fra 3 timer

Gastronomisk konkurrence over åben ild

Vores Outdoor Cooking Challenge er den perfekte teambuilding aktivitet til jer, der ønsker at styrke samarbejdet gennem madlavning i det fri. I bliver inddelt i hold og skal nu dyste om, hvem der kan servere den bedste ret. I er sikret mange hyggelige timer med kollegaerne, og I får tilmed nye færdigheder i madlavning over bål.

I udendørs rammer, skal I gå kok amok og skabe den bedste menu båltilberedte menu. Hvert hold får udleveret et bålsæt, gryder, skåle og andet køkkengrej. Derudover udleveres en madkurv med forskellige ingredienser, der kan bruges til at kreere jeres ret.

Holdene skal selv tænde op, skære, snitte, hakke og til sidst smage til samt anrette. Der vil blive givet point efter smag, udseende, kreativitet, anretning samt en vurdering af, om retten stemmer overens med det tema, der er valgt for dagen. Afslutningsvis får I mulighed for at smage hinandens retter. Til sidst kåres vinderen efter skarp bedømmelse af instruktøren.

Pris
Grundbeløb kr.
10.450,-*
Grundbeløbet er inkl. 10 deltagere.
Herefter pr. deltager kr.
650,-
Alle priser er ex moms, transport og 30,- pr. deltager i forsikringsbidrag.
* Bemærk at der skal betales for minimum 10 deltagere.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud