»
»
»
Kommunikaos

Kommunikaos

Sted
Indendørs
Lokation
Hele landet
Antal
Min. 6 deltagere
Varighed
Fra 2 timer

Fra kaos til effektiv kommunikation

At kunne kommunikere klart og præcist er en grundlæggende forudsætning for at kunne samarbejde effektivt. Netop dette emne lægges der fokus på i teambuilding aktiviteten I Kommunikaos bliver I udfordrede på jeres kommunikationsevner gennem spændende og lærerige øvelser. Øvelserne stiller krav til samarbejdsevnen og afprøver samtidig kommunikationsfærdighederne, hvilket har til formål at belyse eventuelle udfordringer. Når I er opmærksomme på eventuelle udfordringer, og samtidig har fået nogle konkrete værktøjer til, hvordan I kommunikerer mest effektivt, kan I overføre dette til hverdagen i jeres virksomhed.

Kommunikation er ofte et emne, som mange virksomheder ikke tillægger særlig opmærksomhed, fordi det netop er noget, der er så naturlig en del af den proces, det er at være menneske. En typisk antagelse er, at ’’vi kan alle tale, og derfor kan vi alle kommunikere.’’ Det er i og for sig rigtigt, men antagelsen beretter ikke noget om, hvorvidt vi kommunikerer godt eller skidt. Dårlig kommunikation kan have store konsekvenser, fordi det kan resultere i manglende forståelse eller direkte misforståelse. En god og præcis kommunikation er en forudsætning for, at der i samarbejdet mellem flere individer kan opnås en positiv synergieffekt.

Kommunikaos er den perfekte teambuilding øvelse for jer, der ønsker at blive udfordret på kommunikationsfærdighederne gennem sjove og lærerige øvelser. Formålet med aktiviteterne er således ikke at udpege, hvem der kommunikerer dårligt, men nærmere at italesætte, hvordan I kan overføre viden omkring, hvad der virkede, til jeres dagligdag i virksomheden. På den måde får I både en sjov oplevelse med jeres kollegaer samt nogle anvendelige værktøjer til at øge kommunikationen og effektiviteten i virksomheden.

Ønskes der yderligere mulighed for refleksion og læring, kan arrangementet designes således at det bliver faciliteret af en erfaren teambuilding-specialist der giver mulighed for endnu mere fordybelse. Således har aktiviteten til formål at belyse, hvorledes jeres team kan optimeres til et high performance team.

Pris
Grundbeløb kr.
6.700,-*
Grundbeløbet er inkl. 10 deltagere.
Herefter pr. deltager kr.
375,-
Alle priser er ex moms, transport og 30,- pr. deltager i forsikringsbidrag.
* Bemærk at der skal betales for minimum 10 deltagere.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud


Bedre samarbejde og en mere klar kommunikation

Jeg er sikker på, at vi i fællesskab fik kickstartet processen mod et bedre samarbejde og en mere klar kommunikation.

Christian Foshammer
Senior Projektchef hos NCC Civil Engineering