Festival med teambuilding

 

Case

Lad festivalstemningen brede sig 

En virksomhed havde inviteret 500 medarbejdere til sommerfest og arrangementet blev bygget op i ægte festivalstil. World of Adventure sørgede for alt det praktiske, dekoration samt teambuilding-aktiviteter til dagen.

FOrmål

Formålet med festivalen var at skabe en sjov dag i uformelle rammer, hvor medarbejderne fik nogle fælles oplevelser, der kunne ryste dem sammen som gruppe. Der var fokus på samarbejde, kommunikation og øvelser, som kun kunne løses i fællesskab.

Løsning

Medarbejderne fik en dag fyldt med aktiviteter og happenings på programmet. Lounge-områder, vildmarksbade, madboder, havespil og tipitelte var med til at sætte stemningen for en uformel sommerfest, der fortsatte til den lyse morgen i bedste festivalstil. De deltagere der overnattede, blev der også sørget for dagen derpå med tømmermændsmad og film på storskærm.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuilding, rejser, teamtræning, fester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.


Få mere inspiration