Et succesfuld arrangement med Falck


Samarbejde på tværs – workshops med værdifuldt indhold
Lige før jul hjalp vi Falck Erhverv med deres årlige seminar hvor målsætningen var Samarbejde på Tværs. Afdelinger fra hele landet mødtes på Hotel Faaborg Fjord hvor formiddagen gik med fagligt indhold og spændende indslag. Om eftermiddagen havde vi klargjort 6 forskellige workshops hvor deltagerne skulle forberede forskellige elementer, som hver især havde en værdi til aftenens fest.

Snacks, velkomstdrinks og pyntede borde
Holdet ”De Gæstfrie” sørgede for velkomstdrinks og ”De Snack’ede” sørgede for velkomstsnacks som blev serveret til velkomsttalen, der ligeledes var skrevet af ”De Gæstfrie”. Til selve festen havde ”De Dekorative” lavet blomsterdekorationer som pyntede smukt på bordene.

Award Show med sjove titler
Efter en lækker forret og hovedret var der Award Show, hvor ”De Prisbelønnende” nominerede og kårede forskellige titler som de selv havde fundet på i løbet af eftermiddagen. Der var lavet flotte medaljer til alle vinderne, og seancen sluttede af med en kåring af Årets Afdeling. Her var præmien en flot vandrepokal som ”De Prisbelønnende” selv havde lavet ud af reservedele fra biler – holdt i tråd med Falck Erhvervs store arbejde i at hjælpe deres kunder videre på stedet, når de f.eks. er gået i stå på landevejen.

Lækker hjemmelavet dessert og ny opfunden Falck Erhverv-drink
Efter Award Showet stod desserten på små kager, chokolader og andre lækkerier som ”De Søde” havde lavet i samarbejde med vores konditor. Da middagen var veloverstået åbnede baren op og her var der blandt andet mulighed for at smage en drink som holdet ”De Festlige” havde opfundet – en lækker Falck Erhverv-drink med navnet ”Dedication”. DJ’en spillede op til dans og senere på aftenen kom bandet ”Mathias and the Beatroots” og gav den gas.
Et meget vellykket arrangement hvor de forskellige afdelinger fik samarbejdet på kryds og tværs, og alle deltagere blev belønnet for deres store indsats i løbet af året.


På billedet ses en færdigt opdækket sal med borde og stole klar til at gæsterne ankommer
På billedet ses scenen hvor et band skulle spille til falcks arrangement