Sæbekasse Grand Prix

Image
Image
Image
 • Antal Deltagere

  Minimum 6 deltagere

 • Sted

  Hele Danmark

 • Varighed

  Fra 2 timer

 • Pris

  Grundpris: kr. 2.950,- Tillæg pr. deltager kr. 400,- Alle priser er ex moms og transporttillæg. Fortæl os om jeres arrangement og vi beregner jeres nøjagtige pris

Klar, parat, start – GOOOOO!

Vi gør klar til det store sæbekasse grand prix! Find din indre bildesigner frem, fat værktøjet og slip kreativiteten løs når der dystes om at bygge den flotteste, hurtigste og sejeste sæbekassebil.

Kreativitet og samarbejde

Inddelt i hold skal I bygge en sæbekassebil på tid – men ikke bare hvilken som helst sæbekassebil. I skal bygge den flotteste, hurtigste og mest spektakulære sæbekassebil. En bil som imponerer både jeres kollegaer og vores sæbekasse-sagkyndige instruktør! Bilen bygges ud fra et freestyle-aspekt, hvor det er jeres kreativitet og fantasi, der får lov til at løbe frit. Der er dog nogle få kriterier fra instruktørens side, som skal overholdes. F.eks. skal bilen være køredygtig og helst super hurtig til den store Grand Prix finale.

Her stiller vi selvfølgelig op med alt muligt sjovt og skørt dekorations materiale, så den indre bildesigner rigtigt kan slå sig løs! Skal bilen plysses indvendigt med fleecetæpper, have et nedløbsrør som udstødning? eller bare pyntes med en masse farver? Vi går ikke ned på udstyr, og vi har tuscher, balloner, karton mm. med.

Når bilerne er færdigkonstruerede, bliver de vurderet af den sæbekasse-sagkyndige. Den sagkyndige giver bilerne point efter funktionalitet og udseende. Her kan der måske allerede vise sig snerten af et vinderhold, men meget kan nå at ændre sig, når bilerne først skal dyste i det store race!

Grand Prix i fuld fart

Når sæbekassebilerne står klar, skal der dystes på Grand Prix banen. Målet er selvfølgelig at komme først i mål. Hvert hold skal finde en chauffør, som er personen der sidder i bilen samt to ”motorer” – altså to personer som løber bagved og skubber sæbekassebilen. Disse 3 personer fra hvert hold er de eneste, der må opholde sig på banen under racet. Resterende holdmedlemmer får rollen som heppekor/stemningsspredere, så vi får skabt den helt rette stemning og energi til Finale Grandprixet!

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S

Den store finale

Finalen kan i bedste stil afvikles med både målportal, musik og en speaker, så I får den helt rigtige stemning og den perfekte afslutning på jeres arrangement. Når racet er ovre, findes et vinderhold – holdet med den flotteste og hurtigste bil! For et godt grins skyld, kan der ligeledes udvælges den grimmeste og den mindst holdbare sæbekassebil – alt sammen med et glimt i øjet. Når nu vinderholdet for alvor skal fejres for deres imponerende indsats og skarpe byggeevner, så skal der måske også uddeles en præmie eller en pokal. World of Adventure kan naturligvis også hjælpe med indkøb af dette, hvis det ønskes.

Hvorfor denne aktivitet?

Denne teambuilding aktivitet er super sjov, da man kan komme til at opleve helt nye sider af sine kollegaer, som man endnu ikke kendte til. Her kan man blive overrasket over, hvor enormt kreative, konkurrenceorienterede eller hvilke super seje gør-det-selv skills ens kollegaer besidder. Vores instruktører oplever altid en super god stemning og en positiv indstilling, når denne teambuilding aktivitet præsenteres for deltagerne.

Vi har afviklet denne teambuilding aktivitet rigtig mange gange, og der har været mange forskellige grunde til, at virksomheder netop vælger denne. Vi har haft håndværkere, som har været super seje til at designe og bygge sæbekassebiler, som aldrig har været set før. Typisk var det i stedet den kreative del i forhold til udsmykningen, der blev sprunget lettere hen over.

Lige modsat har vi afviklet denne aktivitet for virksomheder, der mente, at byggedelen ville blive en stor udfordring for deres teams, men at der til gengæld ville blive hygget rigeligt om detaljerne i forhold til udsmykningen.

Mulighed for specialdesign af teambuilding aktiviteten

Virksomheder har også valgt denne aktivitet i forbindelse med præsentation af nye strategier, tiltag eller idéer. Dagen er eksempelvis startet med en indendørs præsentation, som herefter blev afløst af en udendørs aktivitet i form af Sæbekasse Grand Prix. I det nævnte eksempel indgik dele af præsentationen i samarbejdet eller udsmykningen af bilen. Nogle gange er læring og forståelse bare større ved inddragelse af leg – også selvom man er voksen.

Er denne aktivitet noget for jer? Ring til salgsafdelingen og få en uforpligtende samtale. Vi hjælper også gerne med at specialdesigne aktiviteten, således at den passer lige netop til jeres virksomhed, vision eller ønsker.  

”Hos World of Adventure tilbyder vi en meget bred vifte af teambuilding aktiviteter, og jeg holder naturligvis meget af dem alle. Men hvis jeg virkelig skal vælge én personlig favorit, så må det være Sæbekasse Grand Prix! Jeg elsker denne aktivitet, fordi det er super fedt at se voksne mennesker kravle rundt og bygge sæbekassebiler. De bliver så passioneret, kreative og super konkurrenceminded. Alt imens de morer sig og arbejder sammen.”
Mia Dalbjørn Hansen // Eventkoordinator
Se flere teambuilding aktiviteter!

Årstidens mest populære aktiviteter


Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Raket Mission

 • Varighed: fra 1.5 time
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En gruppe som laver forsøger at løse mysteriet

Escape Challenge

 • Varighed: 1-2 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere
Deltagere i gang med OL teambuilding

WOA Olympics

 • Varighed: Fra 3 timer
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

 • Varighed: 2 - 3 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere