»
»
»
Raket Mission

Raket Mission

Sted
Udendørs
Lokation
Hele landet
Antal
Min. 6 deltagere
Varighed
Fra 1.5 timer

Godt samarbejde er måske raketvidenskab

Raket mission er den perfekte aktivitet til jer, der ønsker at styrke samarbejdet gennem sjov leg og konkurrence. Aktiviteten tager 2 timer, og den egner sig derfor godt som et afbræk i programmet til et større seminar eller en workshop.

Delt i hold skal I bygge den flotteste, fedeste og ikke mindst bedste raket. I får udleveret diverse materialer, og herefter er det kun kreativiteten, der sætter grænsen. Foruden point for at bygge raketten, opnår holdene også point i forhold til, hvor langt deres raket kan affyres. Raketten fremstilles af en stor 1.5 liters flaske samt andre ”hverdags”-ting, som tilsammen udgør en raket, der skal kunne flyve flere meter – kun ved hjælp af vand og en pumpe, der skaber lufttryk inde i flasken. Arrangementet afsluttes med raketaffyringer, hvor vi ser hvis raket, der kan flyve længst.

Pris
Grundbeløb kr.
6.650,-*
Grundbeløbet er inkl. 10 deltagere.
Herefter pr. deltager kr.
270,-
Alle priser er ex moms, transport og 30,- pr. deltager i forsikringsbidrag.
* Bemærk at der skal betales for minimum 10 deltagere.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud