»
»
»
Creative Cooking Challenge

Creative Cooking Challenge

Sted
Indendørs
Lokation
Hele landet
Antal
Min. 6 deltagere
Varighed
Fra 4 timer

Gastronomisk teambuilding krydret med konkurrence

Denne teambuilding aktivitet kalder på madglade sjæle og lokker den indre kreative kok frem i alle. Som deltagere får I mulighed for at udfordre jeres egenskaber som kok og servere jeres madkunst for jeres øvrige kollegaer. Med denne teambuilding aktivitet styrker I samarbejdet gennem hyggelig madlavning, og I får tilmed nye færdigheder i køkkenet.

Delt op i hold oplever I på førstehånd, hvad det vil sige at være en del af et professionelt, moderne køkken. Der skal laves forberedelser, hakkes og skæres, koordineres ressourcer, vaskes op, kokkereres, trænes kreative præsentationer og prøvesmages. Der skal måske nydes et glas rødvin, og så skal der naturligvis hygges med kollegaerne.

Det hedder selvfølgelig ikke Creative Cooking Challenge for sjov. Det er en konkurrence, hvor der gives tydelig feedback på resultatet. Maden skal smages, ses og duftes, og måske kan der aflæses et ansigtsudtryk eller to på chefkokken, mens han smager og vurderer maden. Chefkokken giver en vurdering af smag, komposition, præsentation og holdets samarbejde undervejs. Efter voteringen kåres vinderne af jeres Creative Cooking Challenge med en præmieoverrækkelse.

Denne teambuilding aktivitet kan udføres i hele Danmark, da det eneste det kræver er et køkken. Afhængigt af hvor mange deltagere I er, er det naturligvis en fordel, at køkkenets kapacitet er derefter. Vi stiller selvfølgelig med alt det nødvendige udstyr og sørger for opstilling og nedtagning.

Pris
Grundbeløb kr.
9.750,-*
Grundbeløbet er inkl. 10 deltagere.
Herefter pr. deltager kr.
975,-
Alle priser er ex moms, transport og 30,- pr. deltager i forsikringsbidrag.
* Bemærk at der skal betales for minimum 10 deltagere.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud