GPS action

På billedet ses en deltager i fuld færd med at prøve kræfter med udfordringen
  • Antal Deltagere

    Der betales for minimum 20

  • Sted

    Hele Danmark – udendørs

  • Varighed

    1 1/2 time

En intens jagt!

GPS-løbet byder på masser af energi, dynamik og teamspirit. Øvelsen fungerer godt som et afbræk i jeres møde, kursus eller lign., hvor deltagerne får muligheden for at komme ud og bevæge sig lidt, samt nærstudere området lidt.

I skal på holdende løse de forskellige opgaver og gåder, som vil lede jer til kodeordet og løse opgaven. I inddeles i to eller flere hold. Nu er der en direkte konkurrence, hvor i på hvert jeres hold forsøger at blive de første, der færdiggør øvelsen, og finde frem til kodeordet.

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvordan øvelsen gribes an. Holdene må selv tilrettelægge hvordan de taktisk vil gribe øvelsen an, og bruge de hjælpemidler de har til rådighed. De må også afgøre hvordan holdets ressourcer bruges bedst.

Med håndholdt GPS, kort og kompas, samarbejde, og højt humør skal holdene løse de pågældende opgaver. Opgaverne kan bestå af mindre udfordringer f.eks. et puslespil der skal løses og tages med tilbage, eller firmarelateret spørgsmål, quiz-spørgsmål ect.

Intens jagt på kryds og tværs af terrænet, hvor samarbejde og strategi udfordres, er den oplevelse der venter deltagerne.

Modtag et uforpligtende tilbud

Lignende aktiviteter