Events


Vi tilbyder et hav af forskellige events. Vi skræddersyer hvert af vores events til at leve op til lige præcis de ønsker i har. Vi kan skræddersy og designe de bedste løsninger til jer, samtidig med at vi agerer tovholder under afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring sidder vi altid klar til at sparre med jer, om mulighederns så vi kan designe det helt rigtige event til lige netop jer.

På billedet ses et lokale som er dækket op til at gæsterne bare kan komme

Firmafest

Hvad enten I skal holde den årlige sommerfest, julefrokost, et jubilæum eller hvad der nu lige er jeres grund til at holde en fest, så lad os stå for planlægningen. Vi kan skabe den perfekte røde tråd igennem jeres aften, og skal I lave noget om dagen som skal bindes sammen med aftenens arrangement, kan vi også hjælpe her…

Konference

Vi vil gerne hjælpe jer med at få det største udbytte ud af jeres næste konference. Lige meget om jeres konference skal handle om ny viden, produktfornyelse eller jeres nye strategi, så kan vi være med til at skræddersy konferencen helt efter jeres ønsker. Alt efter hvilket emne jeres konference omhandler kan vi inddrage foredragsholdere, underholdende indslag, teambuilding eller andre oplevelser…


På billedet ses Søren Madsen igang med forklare hvordan konferencen kommer til at foregå
På billedet ses 3 instruktøre fra World of adventure klar til at holde reception

Reception

Skal I holde reception i firmaet, så lad os hjælpe med det praktiske. Vi kan sørge for mad og drikke, og hvis der skal pyntes op eller f.eks. være en lille gave eller goodiebag til gæsterne, så klarer vi også det. Vi kan hjælpe med alt lige fra indkøb, bestillinger og klargøring, til personale og efterfølgende oprydning.

Company Day

Virksomhedens Company Day er altid et af årets højdepunkter. Hele virksomheden skal ud og have en rigtig god dag sammen og måske holde en fest om aftenen, med band og musik og alt hvad der hører til. Kollegerne skal hygge sig sammen og have nogle gode oplevelser, der kan blive snakket om på kontoret efterfølgende. Lad World of Adventure stå for arrangementet og læn dig tilbage og nyd dagen med kollegaerne.


Placeholder
Placeholder

Tur til udlandet

Igennem tiderne har vi afviklet en lang række arrangementer, events og træninger i udlandet.
Igennem disse arrangementer har vi opbygget et netværk og fået en række samarbejdspartnere. Uden for den danske grænse er der andre regler, som gør at alt skal planlægges enormt grundigt. Herudover er det nødvendigt med lokale underleverandører, som kan levere delelementer, til den kvalitet, som man kan forvente, når man har bestilt en tur ved World of Adventure.

Rejsegilde

Om I skal holde rejsegilde eller “første spadestik”-arrangement så er vi klar til at arrangere eventen. Lad os tage hånd om det praktiske, så I kan fejre dagen med kollegaer og samarbejdspartnere.


Placeholder
Placeholder

Lancering

Skal I til at lancere en ny ydelse, et nyt produkt eller måske et nyt logo? Så er det vigtigt at få mest mulig omtale omkring det og skabe den gode historie. Erfaringen siger os, at jo mere snak og positiv opmærksomhed vi kan skabe omkring produktet, både før, under og efter en lancering, jo større succes har produktet når først det kommer på markedet. Derfor er det vigtigt at tænke ud af boksen og gøre brug af nogle anderledes og til tider skøre måder at præsentere sit produkt eller ydelse på. Hos WOA har vi de gode og skøre idéer, og vi vil rigtig gerne hjælpe jer…

Messe

Der findes efterhånden et hav af forskellige messer og hvis man har været til bare en enkelt inden for de sidste par år, har man helt sikkert også set nogle kreative og inspirerende messestande. En messestand skal afspejle virksomheden, og det er vigtigt at man som besøgende ikke er i tvivl om, hvor man er kommet hen. Hvis I synes det kan være svært at indrette jeres messestand, eller bare gerne vil slippe for arbejdet selv, så tag fat i os og lad os hjælpe jer.


Placeholder