»
»
»
Teambuilding i Jylland

Teambuilding i Jylland

Er I på udkig efter det rette sted til teambuilding i Jylland? Vi vil gerne hjælpe jer med at planlægge jeres event eller firmaarrangement. På baggrund af vores mange år i branchen kender vi mange gode steder og faciliteter, der kan danne rammen for at gennemføre spændende og givende arrangement i jeres virksomhed.

Gode lokationer til teamarrangementer i Jylland

Jylland byder på alt fra unik natur og storslåede oplevelser i det fri til historiske byer og moderne arkitektur. Den gode blanding af by og natur betyder, at der er rig mulighed for alle slags teambuilding-aktiviteter.

Uanset om I er på udkig efter et arrangement med lokation inde i landet eller langs kysten, kan vi hjælpe jer. Vi har stor erfaring med begge dele, og vi kender de bedste lokationer til de forskellige typer firmaarrangementer. Et arrangement inde i landet kan for eksempel finde sted i de danske bøgeskove, mens et arrangement langs kysten giver mulighed for diverse vandaktiviteter.

Læs mere om indendørs teambuilding og udendørs teambuilding.

Muligheder for teambuilding i Midtjylland

Mange af de mest populære jyske byer, vi afholder arrangementer i, finder du i det midtjyske. Her byder større byer som Aarhus, Randers og Silkeborg med deres mange museer og rige kulturarv nemlig på masser muligheder for at styrke jeres sammenhold, mens I får “en på opleveren”.

Denne landsdel fungerer også som en smuk kulisse for mange af vores populære vandaktiviteter som vores Gummibådsregatta og vores Hope2float-udfordring. Skal der være mindre konkurrence, kan I tage på kajaksejlads på Gudenåen i roligt tempo, hvor der er tid og ro til at nyde den skønne, midtjyske natur. Vi har rigtig god erfaring med vores Outdoor Cooking Challenge, som byder på medarbejderudvikling gennem madlavning, hvor I alle bliver udfordret på samarbejde og kreativitet. Se alle vores teambuilding-aktiviteter her.

Firmaevents i Midtjylland

Størstedelen af vores firmaevents og teambuildingøvelser arrangerer vi i hele landet, som naturligvis også tæller Midtjylland. Vi rykker nemlig gerne ud til jer uanset om det er Herning, Holstebro, Silkeborg eller en helt fjerde og mindre by.

Hvis kalenderen viser efterår eller vinter, så er det naturligvis oplagt at vælge en indendørs aktivitet, som fx kan være spændende madlavning med vores Chocolate Workshop eller  Creative Cooking Challange, hvor det ikke kræver andet end et køkken – og godt humør naturligvis.

Ønsker I i stedet at komme ud i det og fri og udnytte naturen samt byen i det midtjyske? Så tøv ikke med at kontakte os, hvor vi kan hjælpe jer med at udnytte jeres lokalisation på bedst mulige måde. Vi har stor erfaring med at arrangere events i hele Midtjylland herunder Aarhus, Herning, Horsens, Silkeborg, Randers, Skanderborg, Viborg samt mange andre byer.

Hvis der er mange ansatte i virksomheden, som ikke kender byen godt, så kan det fx være oplagt med en voksen-skattejagt, hvor man kommer hele byen rundt.

Teambuilding med overnatning i Jylland

Fantastiske firmaevents i det jyske er naturligvis ikke forbehold jyske virksomheder. Hvis I vælger at tage på firmatur eller firmaudflugt til Jylland, kan I let kombinere jeres arrangement eller teambuilding med en overnatning på et af de mange gode hoteller, så I kan forlænge oplevelsen og få endnu mere ud af jeres firmaarrangement i Jylland.

Afhængigt af hvor mange I er, og hvilke aktiviteter I er interesserede i, kan I vælge et mindre, lokalt hotel, der indbyder til ekstra meget hygge. Her kan I nyde et godt måltid, inden I tager ud til jeres aktiviteter.

I kan også vælge et af de større konferencehoteller, hvor der er masser af muligheder for at planlægge aktiviteter både indendørs og udendørs. På den måde kan I have en fast base på hotellet og skal ikke bruge tid på transport til forskellige lokationer. Dette kan også være en oplagt løsning, hvis I overvejer en firmajulefrokost eller firmafest med overnatning.

Overlad trygt planlægningen til os

Jylland har meget at byde på med smuk natur og lange kyststrækninger. Dette giver os et utal af muligheder for at arrangere et sjovt, udfordrende og spændende firmaarrangement for jer. Særligt i de større byer er der også oplagte indendørsaktiviteter såsom escape rooms, museer og lokale seværdigheder, hvor I kan kombinere teambuilding-øvelser med guidede ture.

Herunder kan du se nogle af de mest populære jyske byer, vi afholder teambuilding i:

Hvis din by ikke er på listen, betyder det ikke, at vi ikke kan lave teambuilding for jer. Kontakt os blot og hør mere om mulighederne i netop dit ønskede område. Vi tilbyder naturligvis også teambuilding på Fyn og teambuilding på Sjælland.

Vi har arrangeret teambuilding gennem 30 år, og vi er derfor godt rustet til at hjælpe jer med at arrangere en perfekt event med teambuilding i Jylland. Vi garanterer jer et gennemført arrangement, I vil huske i lang tid.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer. Vi sender gerne et par forslag til programmer – helt uforpligtende.

Få et uforpligtende tilbud


Ring allerede i dag på tlf.
70 77 79 18