Teambuilding i

Aarhus

Er du på udkig efter teambuilding i Aarhus? Vi har gennem tiden afholdt rigtig mange arrangementer i Aarhus og omegn, og vi kan garantere jer en teambuildingoplevelse udover det sædvanlige. Aarhus rummer nogle af de bedste faciliteter til både indendørs og udendørs aktiviteter, når det kommer til teambuilding.

Actionfyldte teambuildingaktiviteter i Aarhus

Ønsker I et arrangement, hvor der er masser af action, er Aarhus det rette sted. Her er mulighederne mange, og det er kun jeres fantasi, der sætter grænser.

I skovene kan man køre mountainbike eller være med på et krævende orienteringsløb, hvor den fysiske form kommer på prøve. På Marselisborg Lystbådehavn er der ligeledes mulighed for at få et prøvedyk, sejle med en lynhurtig RIB-båd eller prøve  kræfter med jetski.

Lidt længere uden for centrum ligger Vilhelmsborg, Det Nationale Hestesportcenter, som både byder på skov og historiske omgivelser. Her har vi flere gange afviklet forskellige aktiviteter med stor succes, bl.a. et Adventureløb, hvor kunden ønskede, at der var fokus på optimisme, resultater og sammenhold.

Teambuilding i Aarhus – inde og ude

I Aarhus finder man bl.a. Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus og Scandic Aarhus City. Her er der fantastiske konferencefaciliteter som kan bruges, når vi laver indendørs teambuilding. Hotellerne kan være med til at sætte rammen for en eller flere dages seminar, hvor faglighed og teori kan mixes med sjove og lærerige oplevelser.

Vil man ud og nyde den smukke natur, er Aarhus fuld af spændende steder. Ved vandet finder vi Helnan Marselis Hotel, hvor der kan teambuildes i skoven, på plænerne og sågar spændende sejlads i Aarhus Bugten. Der er ligeledes gode muligheder for aktiviteter i de forskellige byparker. Her kan vi nævne parker såsom Mindeparken, Botanisk Have og Universitetsparken.

Teambuilding - madlavning i Aarhus

Byen har gennem en årrække markeret sig med et højt gastronomisk niveau på byens mange restauranter. Aarhus danner således de perfekte rammer for udfordrende og velsmagende teambuildingaktiviteter med maden som omdrejningspunkt.

Hos WOA har vi god erfaring med at skabe kreativ og udfordrende teambuilding-madlavning. Vores fokus er at kombinere dette med alle de nødvendige elementer for skabelse af et stærkt sammenhold. Læs mere om mulighederne vedrørende vores teambuilding madlavningskoncept Outdoor Cooking Challenge

Arkitektur eller kunst

Selvom man måske synes, at man kender Aarhus, så kan man nogle gange blive overrasket. Byen rummer en masse hyggelige små kroge og skønne gemmesteder.

Latinerkvarteret byder på en masse  historiske bygninger fra 1600-, 1700- og 1800-tallet. I centrum finder man flotte arkitektoniske bygninger såsom Århus Teater, Hotel Royal og den gamle Toldbod. Alle disse spændende steder kan inkorporeres i jeres teambuilding. Et eksempel kan være et byløb, hvor I kommer rundt i byen og ser stederne fra en ny vinkel.

Aarhus kunstmuseum Aros kender man måske bedst for den smukke kunst og udsigten fra Your Rainbow Panorama på toppen. Hvad de færreste måske ved er, at der er mulighed for at afholde både møder, konferencer og ikke mindst teambuilding på Aros. I samarbejde med jer, kan vi planlægge jeres næste teambuildingarrangement med rammer, som er noget ud over det sædvanlige.

Teambuilding – Aarhus som udgangspunkt

Ønsker man et event, der strækker sig over et større geografisk område, kan man nemt starte i Aarhus og eksempelvis tage afsted mod Silkeborg og Gudenåen. Her er der masser af muligheder for at hike i de store skove og sejle i kano på åen. Alt sammen udfordrende og sjove teambuildingaktiviteter, der sætter alle mand på prøve.

Vi har mere end 25 års erfaring i at planlægge, koordinere og afvikle teambuildingaktiviteter, og vi står klar til at hjælpe jer med hele processen.

Få et uforpligtende tilbud

Hvad enten du er på udkig efter indendørs eller udendørs teambuildingaktiviteter i Aarhus, kan vi hjælpe jer. Mulighederne er mange for at skabe et gennemført arrangement.

Ring  i dag på tlf.: 70 77 79 27 og få en snak med en af vores dygtige eventkoordinatorer. Vi glæder os til at hjælpe jer med at skræddersy et gennemført event i Aarhus.

Få et uforpligtende tilbud


World of Adventure A/S | Est. 1992