»
»
»
Teambuilding i Aarhus

Teambuilding i Aarhus

Gennem årene har vi afholdt rigtig meget teambuilding i Aarhus og omegn, og vi kan garantere jer en teambuilding-oplevelse ud over det sædvanlige. Aarhus rummer nogle af de bedste faciliteter til både indendørs og udendørs aktiviteter, så der er rig mulighed for en sjov, lærerig og oplevelsesrig dag, uanset hvilken type virksomhed I er.

Actionfyldte firmaarrangementer i Aarhus

Ønsker I et firmaarrangement med masser af action, er Aarhus det helt rette sted. Her er mulighederne mange, og det er kun jeres fantasi, der sætter grænser.

I skovene kan I køre på mountainbike eller komme på et krævende orienteringsløb, hvor den fysiske form kommer på prøve. På Marselisborg Lystbådehavn er der mulighed for at få et prøvedyk, sejle med en lynhurtig RIB-båd eller prøve kræfter med jetski.

Lidt uden for centrum ligger Det Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg, som både byder på skov og historiske omgivelser. Her har vi flere gange afviklet forskellige aktiviteter med stor succes, blandt andet et Adventureløb med fokus på optimisme, resultater og sammenhold.

Teambuilding i Aarhus – inde og ude

Aarhus er naturligvis fyldt med hoteller og konferencecentre. Vi har brugt blandt andet Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus og Scandic Aarhus City, som begge har fantastiske konferencefaciliteter, som kan bruges, når vi laver indendørs teambuilding. Hotellerne kan være med til at sætte rammen for en eller flere dages seminar, hvor faglighed og teori kan blandes med sjove og lærerige oplevelser.

Vil I ud og nyde den smukke natur, er Aarhus også fuld af spændende steder. Ved vandet ligger Helnan Marselis Hotel, hvor I kan teambuilde i skoven og på plænerne eller tage en spændende sejlads i Aarhus Bugt. Der er ligeledes gode muligheder for udendørs aktiviteter i de forskellige byparker såsom Mindeparken, Botanisk Have og Universitetsparken.

Teambuilding med madlavning i Aarhus

Aarhus har gennem en årrække markeret sig med et højt gastronomisk niveau på byens mange restauranter. Aarhus danner derfor de perfekte rammer for udfordrende og velsmagende teambuilding-aktiviteter, hvor maden er omdrejningspunktet.

Hvis I vil afprøve madlavning udendørs, kan I vælge vores populære Outdoor Cooking Challenge. Vil I hellere være indendørs, kan I tage en tur i det søde køkken i Den Store Kagedyst eller vores Chocolate Workshop.

Vi har god erfaring med at skabe kreativ og udfordrende madlavnings-teambuilding. Vores fokus er at kombinere madlavningen med elementer, der styrker samarbejdsevnen og sammenholdet mellem deltagerne, så I rykker tættere på hinanden og skaber nye arbejdsgange, uden I nødvendigvis lægger mærke til det undervejs.

Arkitektur og kunst

Selvom I måske synes, I kender Aarhus, kan I stadig blive overrasket. Byen rummer en masse hyggelige små kroge og skønne gemmesteder, som I ikke nødvendigvis kender, selv hvis I holder til i Aarhus til dagligt.

Latinerkvarteret byder på en masse historiske bygninger fra 1600-, 1700- og 1800-tallet. I centrum findes en række flotte arkitektoniske perler såsom Aarhus Teater, Hotel Royal og Toldboden. Alle disse spændende steder kan inkorporeres i jeres teambuilding – for eksempel på et byløb, hvor I guides rundt i byen og ser stederne fra en ny vinkel.

De fleste kender Aarhus kunstmuseum Aros for den smukke kunst og udsigten fra panoramaregnbuen på toppen. Hvad de færreste måske ved er, at der også er mulighed for at afholde båder møder, konferencer og ikke mindst teambuilding på Aros. I samarbejde med jer kan vi planlægge jeres teambuilding i Aarhus i rammer, som er noget ud over det sædvanlige.

Teambuilding med start i Aarhus

Ønsker I en firmatur, der breder sig over et større geografisk område, kan I starte med teambuilding i Aarhus og herefter fortsætte vestpå til eksempelvis Silkeborg eller sydpå til Horsens.

Generelt er der mange gode muligheder for teambuilding i Jylland, hvor I kan gøre alt fra at hike i de store skovområder til at sejle i kajak på Gudenåen eller en af søerne. Alt sammen udfordrende og sjove teambuilding-aktiviteter, der sætter alle mand på prøve, mens det styrker sammenholdet. I kan selvfølgelig også komme til Fyn eller Sjælland, hvis det er interessant for jer.

Få et uforpligtende tilbud på teambuilding

Uanset hvad I er på udkig efter, kan vi helt sikkert hjælpe jer med at arrangere et uforglemmeligt firmaarrangement.

Vi har mange års erfaring med teambuilding-ture, julefrokoster, firmafester og meget andet, så vi kender alle de gode lokationer og har kontakt med de helt rigtige mennesker. Det er op til jer, hvor meget vi skal bidrage med. Vi kan arrangere alt og være med til at facilitere aktiviteterne på dagen, så I bare skal møde op og have det sjovt. Vi kan også komme med forslag til programmet, hvorefter I selv står for selve øvelserne.

Kort sagt kan I få det, som I vil have det – vores fornemste opgave er at sikre, at jeres teambuilding bliver præcis, som I drømmer om, så kontakt os i dag og hør mere om jeres muligheder.

Få et uforpligtende tilbud

Ring allerede i dag på tlf.
70 77 79 18