»
»
»
Outdoor Escape Game – Agents

Outdoor Escape Game – Agents

Sted
Udendørs
Lokation
Hele landet
Antal
Min. 6 deltagere
Varighed
Fra 2 timer

Slip jeres indre agenter fri

Som agenter i efterretningstjenesten, er det jeres opgave at opretholde sikkerheden for landets borgere, som på nuværende tidspunkt er truet. Udstyret med en tablet og en kuffert med ukendt indhold, skal I løse missionen ved at indsamle viden, dekryptere koder og løse uforudsigelige opgaver. Undervejs vil kommandocentralen informere om missionens status og give holdene nye poster og gåder, som skal løses.

Arrangementet vil være intenst og kræve meget af deltagernes omstillingsparathed, kommunikation og ikke mindst samarbejdsevne. Deltagernes evne til at skabe overblik, planlægge og uddelegere vil være afgørende for deres endelige resultat. Læringen er at blive skarp på deadlines, holde fuld fokus på opgaver og anerkende hinandens tanker og evner.

Outdoor Escape Game er den perfekte teambuilding aktivitet for jer, som gerne vil styrke samarbejdet gennem en udendørs let fysisk og hjernevridende aktivitet. Aktiviteten varer typisk ca. 2-3 timer afhængig af jeres ønsker.

Pris
Grundbeløb kr.
6.350,-*
Grundbeløbet er inkl. 10 deltagere.
Herefter pr. deltager kr.
340,-
Alle priser er ex moms, transport og 30,- pr. deltager i forsikringsbidrag.
* Bemærk at der skal betales for minimum 10 deltagere.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud