»
»
»
Brandmysteriet på Koldinghus

Brandmysteriet på Koldinghus

Sted
Indendørs
Lokation
Koldinghus, Kolding
Antal
Min. 25 deltagere
Varighed
Fra 3 timer

Et historisk interaktivt mysterium med sjove øvelser, spændende opklaringskonkurrence og dygtige skuespillere

Historien bliver levende, når I befinder jer på Koldinghus som historiske efterforskere.
På trods af at det er over 200 år siden, det stolte danske kongeslot brændte, en kold nat i marts 1808, har ingen været i stand til at finde frem til årsagen for branden, og hvem der stod bag.
Dette vil måske ændre sig, når I begiver jer ud på slottet for at finde sandheden.

For en stund er det blevet muligt at tale med de nu ellers afdøde personer, der var til stede den skæbnesvangre nat, hvor det prægtige, men dog lettere forsømte slot lyste natten op i et flammehav.

I skal afhøre den stolte og en smule flamboyante, franske feltmarskal Jean Baptiste Jules De Bernadotte, der som Danmarks franske allierede i Napoleonskrigene var gæst på slottet. Foruden feltmarskalen, vil I også kunne møde en ung spansk soldat, en sløj brandvagt og Oberstinde Hviid, en handlekraftig kvinde, der har styr på mere på slottet end de fleste. Desuden skal der læses hemmelige og glemte dokumenter, samt løses både praktiske og svære kryptiske opgaver.

Hvad skete der op til branden på Koldinghus? Hvem stod bag? Og hvorfor gik det så galt, at hele slottet lå i rygende ruiner da flammerne havde lagt sig? Arrangementet er et 100% interaktivt arrangement, hvor dygtige skuespillere sætter liv på historien og tilfører masser af liv til det hele. Arrangementet gennemføres selvfølgelig som en skarp konkurrence mellem de deltagende hold, om at være de kvikkeste hjerner, til at opklare mysteriet og ikke mindst løse de svære opgaver man møder undervejs.

Pris
Grundbeløb kr.
17.900,-
Grundbeløbet er inkl. 25 deltagere.
Herefter pr. deltager kr.
478,-
Alle priser er ex moms, transport og 30,- pr. deltager i forsikringsbidrag.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud