»
»
»
Teambuilding i Esbjerg

Teambuilding i Esbjerg

Esbjerg har tidligere været Danmarks største fiskerihavn og i dag er havnen stadig drivkraft for den sydvestjyske by. Byen med den ikoniske, hvide skulptur ”Mennesket ved havet” – i folkemunde ofte kaldet ”De fire hvide mænd” – rummer mange gode lokationer til teambuilding, uanset om I vil være indendørs eller udendørs.

Indendørs teambuilding i Esbjerg

Hvis I har hovedsæde i eller omkring Esbjerg, er det måske interessant for jer at besøge et af byens museer. Esbjerg Kunstmuseum er garant for en hyggelig og æstetisk oplevelse og kan besøges i større eller mindre grupper. I kan også tage på Esbjerg Museum, hvor I kan lære om Esbjergs kultur- og naturhistorie.

I kan selvfølgelig også slå jer ned på et af byens hoteller eller konferencecentre, hvor der kan arrangeres udvalgte indendørs teambuilding-aktiviteter, der fokuserer på lige netop jeres virksomhed og de kompetencer, der er relevante for jeres medarbejdere.

Musikhuset Esbjerg virker måske ikke som det oplagte valg, men de har gode lokaler til både konferencer, møder og teambuilding. De forskellige lokaler kan indrettes efter de fleste behov, så vi kan arrangere eksempelvis vores Sustainability Pursuit Game, hvor I gennem legende udfordringer lærer om FN’s klimamål og hvordan de kan implementeres i virksomhedens daglige drift.

Den centrale placering i Esbjerg gør det nemt for alle deltagerne at komme derhen – det ligger nemlig i gåafstand fra Esbjerg station. Et tæt samarbejde med byens hoteller og spisesteder giver jer mulighed for at få fuld forplejning hele dagen igennem, uden I behøver indregne tid til transport rundt til andre steder i byen. Hvis dagen skal afsluttes i festligt lag, er det muligt at få arrangeret dette i Musikhusets flotte foyer. Her kan vi også opstille et Casino, så der sker lidt ekstra i løbet af aftenen.

Udendørs teambuilding i Esbjerg

Hvis der skal mere natur og frisk luft ind i jeres teambuilding-dag, kan vi arrangere udendørs teambuilding for jer.

Esbjerg ligger ud til Nationalpark Vadehavet, hvor der er rig mulighed for unikke naturoplevelser. Millioner af trækfugle vender hvert år tilbage til området for at hvile på deres lange træk mellem Afrika og de arktiske egne. Vadehavet giver trækfuglene optimale betingelser for at finde føde, og som tilskuer kan du få en helt unik oplevelse, når du kan se flokke på tusindvis af trækfugle i luften og på land. Der arrangeres guidede ture fra marts til maj og igen fra august til oktober, men I kan naturligvis gå ture i området hele året.

Tidevandet kaldes Vadehavets puls og er en oplevelse i sig selv. Det er netop tidevandet, der har skabt det unikke område med marsk, øer og vadeflader, samtidig med at det danner grundlag for det enestående økosystem, der rummer massevis af dyr og planter. Der er ingen andre steder i Europa, hvor tidevandet har lige så stor betydning for landskabet som ved Vadehavet.

I kan også tage på en anderledes tur ud og finde østers. Siden 1990’erne har det været muligt at samle stillehavsøsters fra de mange østersbanker, der er dukket op i Vadehavet. Også her er det muligt at komme på en guidet tur, så I kan finde de gode steder.

Danmark har generelt mange fantastiske naturområder, der er oplagte udflugtsmål, når kollegaerne skal have nogle anderledes og hyggelige oplevelser væk fra arbejdspladsen. Se for eksempel:

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Vi har skabt minderige dage med teambuilding for mange virksomheder, og vi vil meget gerne gøre det samme for jer. Kontakt os i dag for at høre mere om de forskellige muligheder for teambuilding i Esbjerg, så vi sammen kan spore os ind på, hvad der passer bedst til jer.

Vi præsenterer gerne forskellige forslag til programmer, som I kan vælge, som de er, eller bruge som udgangspunkt og justere, så de rammer helt ind i jeres forestillinger om den perfekte teambuilding-dag.

Få et uforpligtende tilbud

Ring allerede i dag på tlf.
70 77 79 18