»
»
»
The Domino Effect

The Domino Effect

Sted
Indendørs
Lokation
Hele landet
Antal
Min. 15 deltagere
Varighed
Fra 2 timer

Styrk alle kædens led

Her handler det om at samarbejde på tværs, når hvert hold skal bygge hver deres del af en større kæde. Hvert hold arbejder med deres eget projekt samtidig med at de skal vidensdele og samarbejde med de andre hold for at hele projektet lykkedes.

Succesoplevelsen er i fokus, når I får stillet en stor mængde materialer til rådighed til at bygge jeres kæde, som til sidst skal skabe bevægelse fra led til led for at projektet er lykkedes. Her kan både deltagere med kreative såvel som strukturerede profiler være med til at sikre, at I sammen når i mål, når planlægningsfasen går over i udførelsesfasen.

Pris
Grundbeløb kr.
6.550,-
Grundbeløbet er inkl. 10 deltagere.
Herefter pr. deltager kr.
360,-
Alle priser er ex moms, transport og 30,- pr. deltager i forsikringsbidrag.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud