»
»
»
Den Store Kagedyst

Den Store Kagedyst

Sted
Indendørs
Lokation
Hele landet
Antal
Min. 10 deltagere
Varighed
Fra 2 timer

Dyrk samarbejdet gennem en kreativ proces

Der skal designes og kreeres lækre kager imens holdene konkurrerer om at fremstille det mest kreative produkt.

Holdene bliver udfordret på kreativitet og koordinering og det er med at holde ovnen varm og hovedet koldt. Der er brug for de kreative, de strukturerede og dem der kan smøge ærmerne op for at komme godt i mål.

Holdene modtager opskrifter og kan vælge at gå den sikre vej eller udfordre dem selv og dommerne på smag og udseende. Med en masse forskellige ingredienser får deltagerne rig mulighed for at slippe kreativitet løs og imponere dommerne.

Holdene vil modtage tydelig feedback på resultaterne fra dommeren, hvor der bl.a. vil vurderes på sprødhed, smag, design og kreativitet.

Pris
Grundbeløb kr.
7.850,-
Grundbeløbet er inkl. 10 deltagere.
Herefter pr. deltager kr.
390,-
Alle priser er ex moms, transport og 30,- pr. deltager i forsikringsbidrag.
Ved større grupper kontakt os for tilbud på tlf. +45 70 27 14 27

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud