Bridge It

Sted
Udendørs
Lokation
Hele landet
Antal
Min. 25 deltagere
Varighed
Fra 3 timer

Byg bro i mere end én forstand

En gængs problematik i moderne virksomheder er at skabe kontakt mellem afdelinger og ud til kunder. Her er Bridge It et fantastisk koncept at kaste sig ud i. Bridge It handler om at bygge én lang bro på 20-100 meter. Broen kan symbolisere mange ting. Det kan være at skabe bånd mellem medarbejdere, at bygge bro mellem afdelinger eller måske at finde frem til nye fælles mål.

Nogle hold vil være i besiddelse af viden, som er relevant hos andre hold og på den måde bliver vidensdeling essentielt for at komme i mål. Hvert hold skal lave hver deres del af broen, som til sidst vil blive sammensat til én lang bro. Dette skaber et godt budskab om, at alle led i kæden er vigtig ift. at nå det fælles mål – om det er en afdeling, et team eller en medarbejder. Til sidst krydser alle broen og bevidner hermed, at man har skabt en fælles bro til en fælles fremtid.

Pris
Grundbeløb kr.
9.700,-
Grundbeløbet er inkl. 25 deltagere.
Herefter pr. deltager kr.
375,-
Alle priser er ex moms, transport og 30,- pr. deltager i forsikringsbidrag.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud