»
»
»
Hope2Float

Hope2Float

Sted
Udendørs
Lokation
Fjord, sø, å eller hav
Antal
Min. 10 deltagere
Varighed
Fra 2 timer

Kan I holde båden ovenvande?

Hope2Float er den perfekte aktivitet for jer, der ønsker at udfordre samarbejdsevnen og konkurrere mod kollegaerne. Hope2Float er en konkurrencedygtig teamaktivitet, hvor I er sikret mange timers sjov og får mulighed for at udfolde jeres kreativitet i forhold til designet af jeres båd, som forhåbentligt viser sig at være vandtæt.

Hope2Float racet handler om to vigtige egenskaber – samarbejde og masser af opdrift. Jeres opgave består i, at I skal bygge en båd til det afsluttende sejlads. Det lyder måske som en mere eller mindre overkommelig opgave, men der er et men; I får nemlig kun udleveret papirmaterialer og andre små genstande, og I får derfor brug for hele teamets kreative og praktiske kundskaber. Den endelige præsentation af teamets båd foregår ved søsætning af båden inklusiv en kaptajn. Herefter følger en skarp konkurrence mod de andre teams på en angivet rute i vandet. Vi kan også sammensætte racet som en stafet, således at alle deltagere skal en tur ud og sejle.

Pris
Grundbeløb kr.
8.200,-
Grundbeløbet er inkl. 10 deltagere.
Herefter pr. deltager kr.
425,-
Alle priser er ex moms, transport og 30,- pr. deltager i forsikringsbidrag.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud

Stor succes og kan klart anbefales

Vi har benyttet os af World of Adventure ad to omgange og aktiviteten med at bygge en båd og få den til flyde og konkurrere mod hinanden var et hit. Arrangementet var begge gange en stor succes og det kan klart anbefales til andre.

Camilla Udbjørg Pedersen
Jordbrugsteknolog hos Møllerløkkegaard A/S