WOA Consult

På billedet ses en gruppe kvinder snakke og skabe dialog

Målrettede kurser med teori og aktive processer
Vi har gennem 20 år hjulpet ledere, medarbejdere og HR med at skabe aktive processer som skaber målrettet udvikling. Vores kurser med aktive øvelser og deltagerinvolvering understøtter varig forandring – frem for velmenende rene teoretiske oplæg.

Fokus på udvikling og forandring af menneskelig adfærd
Emnerne på vores kurser varierer bredt: Udvikling af High Performance Teams, personlig udvikling, nye spilleregler, arbejdsglæde, innovation, Lean og konflikthåndtering til slet og ret at lære hinanden bedre at kende for at forbedre præstationerne. Bagved ligger altid ønsket om udvikling og forandring af menneskelig adfærd inden for rammerne af helheden. Derfor er vores aktive kurser så effektive.

Kurser som skaber bevidsthed om egen og andres adfærd
Adfærdsændringer kræver deltagernes bevidsthed om egen og andres nuværende og ønskede adfærd. Vores kurser veksler imellem teoretisk undervisning, aktive øvelser, reflektion og feedback imellem deltagerne og fra trænerne på kurset.

Underholdende og nærværende kurser med stærk metaforisk referenceramme
Denne dynamiske metode sikrer underholdende og nærværende kurser, hvor deltagernes oplevelser af egen og andres adfærd udgør rammende metaforer for de hverdagssituationer, som vi arbejder med at udvikle. De aktive øvelser danner en stærk referenceramme, som støtter jeres implementering af den ønskede adfærdsændring når I er tilbage i hverdagen igen.

”Børn lærer hele tiden, men voksne lærer kun, når de får en AHA oplevelse. Den skaber vi gennem aktiv, involverende adfærdstræning af jer og jeres medarbejdere. Kontakt os hos WOA Consult for et aktivt kursus som skaber varig forandring.”

Søren Madsen
Direktør og indehaver af World of Adventure

Modtag et uforpligtende tilbud


"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S