Personanalyser – et effektivt værktøj


Personanalyser er et udbredt værktøj, når vi arbejder med at udvikle medarbejdere, og analysen danner et interessant og spændende fundament for en lang række kurser.

Belbin, Insigth, DISC, MBTI, JTI og mange andre
Fra virksomhed til virksomhed er der forskellige preferencer til forskellige analysetyper. Analyserne er ikke alle ens og har hver deres forcer. Vi kan hjælpe med at vælge retning, men det kan også være, at I allerede har en favorit, som vi med fordel kan arbejde videre med.

Vi er vant til at arbejde med de fleste analyser og er enten selv certificeret eller har en samarbejdspartner, der er.  På den måde har vi altid mulighed for at inddrage analyser i vores kurser.

Analyserer adfærd som kan testes i praksis gennem øvelser
Analyserne arbejder ofte med at analysere adfærd og hjælpe den enkelte med at finde både sine styrker og udviklingsområder. Disse analyser kan bruges i et rent teoretisk set up, men  de kan også med stor succes bruges i en kombination med øvelser. Det er både en sjov og effektiv måde at arbejde på, hvor det hurtigt klarlægges om analysens udfald også svarer til det, som man oplever i øvelserne.

Analyser også gode til Teamudvikling
De fleste analyser har med tiden fået en teamvinkel, og nogle af dem er særligt fokuseret på teamet. Derfor benyttes de  også i cases omkring teamudvikling eller skabelse af High Performance Teams, som er et yderst effektivt værkstøj.

Modtag et uforpligtende tilbud


"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S