Implementering af værdier og visioner

På billedet ses en gruppe inde i en gummicelle igang med at få forklaret deres opgave

Mange års erfaring med implementering af værdier og visioner
World of Adventure har opbygget en solid erfaring i at implementere værdier og visioner i såvel hele virksomheder som i teams. Hvis en ny vision skal blive til virkelighed, er det altafgørende, at medarbejderne involveres i processen, således at de hjælpes til at forstå, hvorfor ændringen er vigtig, samt hvad implementeringen betyder for deres egen adfærd i dagligdagen.

Grundlaget for udførelsen af visionen er ofte virksomhedens værdier. Desto flere der er med i skabelsen af disse desto bedre – vi har faciliteret processer, hvor flere hundrede medarbejdere har været med.

Når værdierne skal aktiveres
Næste trin er at skabe forståelse og aktivere værdierne bredt i virksomheden. På aktive workshops arbejdes der med metoder til at opbygge medarbejderforståelse og medarbejderaccept af nye eller ændrede værdier og visioner.

Om kurset
Kurset er baseret på et samspil mellem konkrete øvelser, designede virksomhedsspil og debat om vigtigheden af fælles værdier og visioner. Vi har også trænet interne medarbejdere til at facilitere denne proces for på den måde at skabe optimal involvering og accept.Kurserne er med stor succes blevet afholdt for både små og meget store medarbejdergrupper – indtil videre med op til 700 personer

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S