High & low: Team Trainer

Image
På billedet ses nogle deltager i fuld gang med at hjælpe hinanden i klatreudstyr
 • Antal Deltagere

  Minimum 6 deltagere

 • Sted

  Kolding eller Sorø

 • Varighed

  Fra 3 timer

High & Low Team Trainer

High & Low anlægget er konstrueret, så der både er øvelser, der foregår på jorden og øvelser i 10 meters højde. Alle kan være med, høj som lav – uden forskel på uddannelse, stilling og anciennitet. Der er ingen krav til alder, køn og fysisk form. Her gennemfører deltagerne en række særligt tilrettelagte opgaver, der har til formål at træne deres samarbejdsevner, styrke tilliden til hinanden samt give den enkelte deltager udfordringer, der flytter grænser.

Low aktiviteter

Dette er aktiviteter, der foregår på jorden, som sætter fokus på samarbejde, kommunikation og andre team aspekter. Det er f.eks. øvelsen “The Swing”, som går ud på, at deltagerne en efter en skal svinge sig over på en øde ø. Pladsen bliver mere trang, jo flere der svinger sig over, og koordinering er vigtig for at sikre, at der er plads til alle deltagere.

High Aktiviteter

Disse aktiviteter foregår i 0-10 meters højde. Deltagerne bliver mødt af en stribe udfordringer, som kombinerer samarbejde, tillid og personlig udfordring. Det er aktiviteter som “Faldskærmstræner” med frit fald, “High all Aboard,” hvor 4 personer skal op på platformen af en 9 meter høj pæl samt mange andre spændende udfordringer.

Specialdesignet træningsanlæg i Kolding og Sorø

Vi er meget stolte over, at vi de seneste mange år har kunne tilbyde dette enestående koncept på vores to centre i Kolding og Sorø. Anlæggene er designet af engelske teambuilding specialister fra verdens største producent af disse anlæg. Banerne er designet således, at de både udfordrer teamet og individet. Adskillige virksomheder har været gæster på disse anlæg med stor succes. Det er altid med et smil på læben og en stor mængde stolthed i stemmen, når deltagerne fortæller, at de har været på High & Low. I England har man rundet konstruktionen af anlæg nr. 1.000, og i USA har der siden 1985 været mere end 30 millioner kursister på High & Low anlæg.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vores dygtige eventkoordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud. Vi har mere end 25 års erfaring med teambuilding, og vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer. Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at optimere samarbejdet gennem spændende teambuilding øvelser.

Se flere teambuilding aktiviteter!

Vi havde for nylig glæden af at have deltagerne fra TV SYD programmet "Tæv din teenager" ude at prøve vores anlæg i Kolding. Det førte til nogle gode og sjove optagelser, som beskriver nogle af øvelserne, man kan prøve på High & Low anlægget. Se klippet herunder...

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S

Årstidens mest populære aktiviteter


Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Raket Mission

 • Varighed: fra 1.5 time
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En gruppe som laver forsøger at løse mysteriet

Escape Challenge

 • Varighed: 1-2 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere
Deltagere i gang med OL teambuilding

WOA Olympics

 • Varighed: Fra 3 timer
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

 • Varighed: 2 - 3 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere