High & low: Team Trainer

På billedet ses nogle deltager i fuld gang med at hjælpe hinanden i klatreudstyr
  • Antal Deltagere

    Der betales for minimum 10

  • Sted

    Kolding eller Sorø

  • Varighed

    3 timer – hel dag

High & Low Team Trainer – det mest succesfulde teambuilding-koncept.
High & Low anlægget er konstrueret, så der både er øvelser, der foregår på jorden og øvelser i 10 meters højde. Alle kan være med, høj som lav uden forskel på uddannelse, stilling og anciennitet. Der er ingen krav til alder, køn og fysisk form.
Her gennemfører deltagerne en række særligt tilrettelagte opgaver, der har til formål at træne deres samarbejdsevner, styrke tilliden til hinanden, samt give den enkelte deltager udfordringer, der flytter grænser.

Low aktiviteter
Dette er aktiviteter, der foregår på jorden, som sætter fokus på samarbejde, kommunikation og andre team aspekter. Det er f.eks. øvelsen “The Swing”, som går ud på, at deltagerne en og en skal svinge sig over på en øde ø. Pladsen bliver mere trang, jo flere der svinger sig over. Koordinering er vigtigt, for at der er plads til alle deltagere.

High Aktiviteter
Disse aktiviteter foregår i 0-10 meters højde. Deltagerne bliver mødt af en stribe udfordringer, som kombinerer samarbejde, tillid og personlig udfordring. Det er aktiviteter som “Faldskærmstræner” med frit fald, “High all Aboard” hvor 4 personer op på toppen/platformen af en 9 meter pæl og mange andre spændende udfordringer.

Træningsanlæg i Kolding og Sorø, designet af engelske teambuilding specialister
Vi er meget stolte over, at vi de seneste 5 år har kunnet tilbyde dette enestående koncept på vores to centre i Kolding og Sorø.

Anlæggene er designet af engelske teambuilding specialister fra verdens største producent af disse anlæg. Banerne er designet således, at de udfordrer både teamet og individet.
Adskellige virksomheder har været gæster på disse anlæg med stor succes. Det er altid med et smil på læben og en stor mængde stolthed i stemmen, når deltagerne fortæller, at de har været på High & Low.

I England har man rundet konstruktionen af anlæg nr. 1.000, i USA har der siden 1985 været mere end 30 millioner kursister på High & Low anlæg.

Modtag et uforpligtende tilbud

Lignende aktiviteter