Facilitering

På billedet ses en gruppe i fuld gang med at fuldføre den stillet opgave

Det er ikke os, der er eksperter – det er jer

Faciliteringen har historisk set for os været et afgørende værktøj, som har været med til at støtte og forme vores metodik i alt, hvad vi gør. Vi har altid sagt, at det ikke er os, der er eksperterne – det er I.

Med andre ord; den, sagen omhandler, ved bedst. I vil til enhver tid være dem, der kender jeres hverdag bedst, og når vi som facilitatorer respekterer det, får både grupper og teams en langt mere dybdegående adfærdstræning. En metode vi har beskæftiget os med siden 1992.

Det kan være en udfordrende proces, når mange synspunkter og erfaringer skal inkorporeres i en samlet løsning for en ny strategi, det nye teams spilleregler eller retningen på et nyt projekt. Her hjælper en erfaren og objektiv facilitator, som sikrer en nuanceret og målrettet proces, hvor alle relevante input kommer på banen.

Når vi samtidig kombinerer vores faciliteringsværktøjer med oplevelses-baseret læring, forankrer det læringen fra processen på sigt. Faciliteringen er en naturlig del af vores daglige arbejde, og metoden benytter vi især på vores læringsfokuserede kurser og workshops samt ved konsulentopgaver.

Kontakt os næste gang I skal bruge en professionel og objektiv facilitator til at støtte jeres proces, og få effektiv processtyring som giver resultater.

Modtag et uforpligtende tilbud


"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S