Employer Branding

På billedet ses en gruppe medarbejdere i fuld gang med at løse en opgave

Det er ikke nogen hemmelighed, at det bliver sværere og sværere at rekruttere og fastholde dygtige medarbejdere. Derfor opprioriterer mange virksomheder arbejdet med personaleudvikling, og samtidig arbejde med at synliggøre for omverdenen, at det er en attraktiv arbejdsplads. Employer Branding er derfor både en intern og ekstern disciplin, der stiller krav til mange områder i organisationen.

Medarbejderne er i fokus
Medarbejderne stiller i højere og højere grad krav om udvikling og udfordringer, hvorfor virksomheden skal ruste sig på disse områder. Medarbejderne er i fokus – og dermed også medarbejderplejen og medarbejderenes tilfredshed med deres arbejdsplads. Den tid, hvor løn var det eneste saliggørende, er for længst forbi.

Vi hjælper jer på vej
Gennem mere end 3000 arrangementer har ledere og medarbejdere fået ny inspiration og ny viden hos os. De har lært nye samarbejdsformer og fået masser af udfordringer. De har fået gode fællesoplevelser, og de har haft det sjovt.

Lad os give et bud på, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed med at give jeres medarbejdere oplevelser, der udvikler dem – både som enkelte individer og i de samarbejdsrelationer, de befinder sig i på arbejdspladsen.

Modtag et uforpligtende tilbud


"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S