Værdier & Kultur Workshop

Implementering af værdier og visioner i virksomhedens kultur

World of Adventure har opbygget en solid erfaring i at implementere værdier og visioner i såvel hele virksomheder som i teams. Hvis en ny vision skal blive til virkelighed, er det altafgørende, at medarbejderne involveres i processen, således at de hjælpes til at forstå, hvorfor ændringen er vigtig, samt hvad implementeringen betyder for deres egen adfærd i dagligdagen.

Grundlaget for udførelsen af visionen er ofte virksomhedens værdier. Desto flere der er med i skabelsen af disse desto bedre - vi har faciliteret processer, hvor flere hundrede medarbejdere har været med.

Næste trin er at skabe forståelse og aktivere værdierne bredt i virksomheden. På aktive workshops arbejdes der med metoder til at opbygge medarbejderforståelse og medarbejderaccept af nye eller ændrede værdier og visioner.

Kurset er baseret på et samspil mellem konkrete øvelser, designede virksomhedsspil og debat om vigtigheden af fælles værdier og visioner. Vi har også trænet interne medarbejdere til at facilitere denne proces for på den måde at skabe optimal involvering og accept. Kurserne er med stor succes blevet afholdt for både små og meget store medarbejdergrupper – indtil videre med op til 700 personer

 • Lokation

  Hele landet

 • Antal deltagere

  8+ deltagere

 • Varighed

  Fra 3 timer

 • Pris

  Kontakt os for tilbud

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuilding, rejser, teamtræning, fester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.


Få mere inspiration