High & Low Team Trainer

Når teamet skal nå nye højder

High & Low anlægget er konstrueret, så der både er øvelser, der foregår på jorden og øvelser i 10 meters højde. Alle kan være med, høj som lav - uden forskel på uddannelse, stilling og anciennitet. Der er ingen krav til alder, køn og fysisk form. Her gennemfører deltagerne en række særligt tilrettelagte opgaver, der har til formål at træne deres samarbejdsevner, styrke tilliden til hinanden samt give den enkelte deltager udfordringer, der flytter grænser.

Aktiviteten er en blanding af high og low aktiviteter. Low aktiviteter foregår på jorden og sætter fokus på samarbejde, kommunikation og andre team aspekter. High aktiviteterne foregår i 0-10 meters højde. Deltagerne bliver mødt af en stribe udfordringer, som kombinerer samarbejde, tillid og personlig udfordring.

Vi er meget stolte over, at vi de seneste mange år har kunne tilbyde dette enestående koncept på vores to centre i Kolding og Sorø. Adskillige virksomheder har været gæster på disse anlæg med stor succes. Det er altid med et smil på læben og en stor mængde stolthed i stemmen, når deltagerne fortæller, at de har været på High & Low.

Image
 • Lokation

  Kolding & Sorø, udendørs

 • Antal deltagere

  6+ deltagere

 • Varighed

  Fra 3 timer

 • Pris

  Grundbeløb kr. 5.900,- Tillæg pr. deltager kr. 490,-. Alle priser er ex moms og transporttillæg.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuilding, rejser, teamtræning, fester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.


Få mere inspiration