TEAMUDVIKLING


Vi ønsker alle at være en del af et velfungerende team, der både understøtter en velfungerende hverdag og samtidig skaber forretningsmæssigt gode resultater.

Intet af dette kommer af sig selv, men sjældent er det en uopnåelig situation med de rette indsatser. Teamudvikling sker af sig selv i dagligdagen og over tid, men der er ingen tvivl om, at med en målrettet bevidst indsats, så kan den proces at skabe et High Performance Team, ske langt hurtigere.

''Hvor skal vi starte?'' er ofte spørgsmålet, og her går vi ind og hjælper med at klarlægge og definere, hvor en indsats vil gøre den største forskel. Det kan eksempelvis være strategien, så teamet får mere klare mål. Virksomhedsværdierne skal i spil; med dem kan vi udvikle kulturen og herigennem skabe bedre resultater.

Det kunne også handle om, hvordan man samarbejder som et team i dagligdagen. Mulighederne for forbedring kan ligge mange steder, og her bruger vi vores erfaringer til at hjælpe jer med at finde det optimale indsatsområde.

Her på siden kan du finde eksempler på kurser, der kan hjælpe jer videre, og ens for dem alle er, at de arbejder med teoretiske og praktiske øvelser, som skaber et sjovt og engagerende kursusmiljø for deltagerne.

“Medarbejderudvikling betaler sig, men indsatserne skal være de rigtige, og den tid man kan finde skal bruges på de rigtige indsatser.”Søren Madsen, Direktør / Indehaver af World of Adventure A/S

Teamdag med læring

Et arrangement der bliver specialdesignet, så det sætter fokus på lige præcis den målsætning som teamet har behov for at arbejde med. Dagen består af en kombination af samarbejdsøvelser, introduktion til team-teorier samt opsamling og refleksioner.

Læs Mere

High Performance Team Workshop

Vi giver teamet muligheden for at træne og komme endnu tættere på at blive et High Performace Team i løbet af dagen gennem undervisning, øvelser og faciliterede øvelser.

Læs Mere!

Belbin Teamrolle Analyse & Workshop

Workshoppen danner grobund for en øget forståelse for hvordan teamets medlemmer, hver for sig og sammen, kan bidrage til arbejdsprocessen og resultatet.

Læs Mere

Værdier & Kultur Workshop

En workshop hvor der sættes fokus på virksomhedskulturen ved at dykke ned i værdierne, adfærdsmønstre og visioner. 

Læs Mere
Få jeres eget specialdesignede virksomhedsspil, der kan engagere kollager.

Metoder og Teorier – Grundideen er at involvere deltagerne, så de bliver en interaktiv del af læringen via handling, refleksion, erkendelse og indsigt i egne reaktioner. Denne proces foregår i et positivt og trygt klima, der motiverer deltagerne til at søge flere oplevelser og mere læring.

Læs Mere!