Teamdag

Her ses en gruppe, i fuld gang med at løse deres opgave
 • Antal Deltagere

  Minimum 5 deltagere

 • Sted

  Hele Danmark – udendørs

 • Varighed

  Fra 3 timer

En refleksiv læringsproces

De grundlæggende emner for en teamdag kan være alt fra empowerment, kommunikation, ansvar, kreativitet, samarbejde, win/win, vidensdeling, tillid og værdier, til accept af forskelligheder, åbenhed og fælles mål. En teamdag er ideel for jer, der gerne vil styrke samarbejdet og sætte fokus på specifikke og vigtige områder indenfor jeres virksomhed.

Det kan I forvente af en teamdag

I samarbejde med en af vores konsulenter fastlægges det, hvilke emner I ønsker at bearbejde. Med udgangspunkt i jeres ønsker og behov udarbejdes kursets drejebog. Teamdagen bygges herefter op omkring forskellige samarbejdsøvelser og opgaver, som er i relation til jeres ønskede emner. For at sikre at de aktive teams styrkes og udvikles, kombineres aktiviteterne med en refleksionsproces. En af vores professionelle instruktører faciliteter processen og sikrer derved, at teamet får fastholdt læringspunkterne. Teamdagen starter med mindre opgaver, hvor budskaberne er klare og tydelige. I løbet af dagen bygges der langsomt op til mere komplekse opgaver og læring. Det er teamets opgave at bruge hinandens evner bedst muligt gennem en fornuftig rollefordeling. Opgaverne varierer alt afhængigt af jeres ønsker, men et eksempel kan være “Tangram”-øvelsen, hvor I skal samle et puslespil udelukkende med nonverbal kommunikation.

Læring og leg i trygge omgivelser

Kurset foregår udendørs med naturen som kulisse. Det er altid vigtigt, at teambuilding og læring sker i et trygt og sikkert miljø. Derfor tager valget af de enkelte aktiviteter altid udgangspunkt i deltagernes temperament, sammensætning og ønsker. Således sikrer vi, at alle kan være med og får en god oplevelse.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vores dygtige eventkoordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud. Vi har mere end 25 års erfaring med teambuilding, og vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer. Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at optimere samarbejdet gennem spændende teambuilding øvelser.

Se flere teambuilding aktiviteter!

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S

Årstidens mest populære aktiviteter


Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Raket Mission

 • Varighed: fra 1.5 time
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En gruppe som laver forsøger at løse mysteriet

Escape Challenge

 • Varighed: 1-2 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere
Deltagere i gang med OL teambuilding

WOA Olympics

 • Varighed: Fra 3 timer
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

 • Varighed: 2 - 3 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere