Teambuilding i udlandet

Deltager i fuld gang med at klatre ned af en forhindring
 • Antal Deltagere

  Alle størrelser

 • Sted

  Hele verden

 • Varighed

  Denne aktivitet tager typisk en til flere dage

Tag til ukendt land og find ny inspiration

Ofte kan rammerne være en vigtig faktor for at skabe muligheden for en ny udvikling i Teamet. I Europa er der nogle meget nærliggende muligheder for spændende rammer, som vi ofte benytter os af.

Vi har afholdt arrangementer i Letland, Skotland, England, Wales, Finland, Tyskland, Sverige, Norge, Spanien

Igennem tiderne har vi afviklet en lang række arrangementer, events og træninger i udlandet. Herigennem har vi opbygget en række samarbejdspartnere og den nødvendige ekspertise til at planlægge ture udenfor Danmarks grænser.

Der er andre regler og man er længere væk, så alting skal planlægges enormt grundigt. Herudover er det nødvendigt med lokale underleverandører, som kan levere delelementer, til den kvalitet, som man kan forvente, når man har bestilt en World of Adventure tur. Her har vi heldigvis en række samarbejdspartnere, som vi har lært godt at kende over flere arrangementer.

Ture til Sydsverige

Med elvene, klipper og storslået natur, hvor allemandsretten giver mulighed for mange spændende oplevelser som klippeklatring, kanosejlads, lejrslagning og selvfølgelig gode samarbejdsøvelser. Hoteller og meget andet, har også ganske fordelagtige priser i forhold til Danmark. Indenfor få timer fra København er der allerede fantastiske natur scenarier.

Vi har meget stor erfaring med mange steder i Sverige, hvor vi kan arrangere både vildmarks outdoor ture og mere luksuriøse ture med dejlige hoteller og gode naturoplevelser.

Steder vi er ofte – Söderåsen i Sydsverige

Söderåsens Nationalpark ligger ca. 30 km øst for Helsingborg og består af 1625 hektar stort skov- og klippelandskab med et rigt dyre- og planteliv. Söderåsen er ikke en egentlig ås, men høje klipper af gnejs og granit med dybe sprækkedale. For mellem 70 og 200 millioner år siden blev Söderåsen trykket op mens det omkringliggende urfjeld sank. Derved fremstod Söderåsen som det klippelandskab, det er i dag.

Natonalparken udgøres af Nordeuropas største naturskov. Skovarealet udgør godt halvdelen af Söderåsens Nationalpark. Målet er at skoven skal have lov at udvikle sig frit og blive til naturskov. Døde og væltede træer får lov at ligge og rådne til gavn for svampe og insekter. Der findes mange vandreruter der går gennem klippelandskaberne og de grønne bøgeskove hvor man virkelig kan nyde naturens fred og ro.

Stede vi er ofte – Harzen i Tyskland

Det er et helt fantastisk sted, hvor vi har lavet mange ture i den storslåede natur, som er en miniudgave af alperne. Der er mulighed for at overnatte i tipi camp eller på lækre spa hoteller til rimelige penge.

Udvalget af aktiviteter er enormt, der er fantastiske klippeklatre muligheder, mulighed for lange ture i terrænet på Segways, Monsterroller ned af bjerget, store søer, unik vildmarks catering og mountain bike terræn der siger WOW.

Køreturen fra grænsen er kun ca. 5 timer i bus.

Sprog

Vi har engelsk og tysktalende personale på kontoret i forhold til planlægning. Afviklingssprog overfor deltagere er som regel på dansk eller på engelsk

Ring og forhør om mulighederne.

Se flere teambuilding aktiviteter!

Modtag et uforpligtende tilbud


"Vi har igennem de sidste 25 år skabt over 4.500 vellykkede arrangementer. Vi sætter en ære i at skabe smil, glæde og resultater ved hvert eneste arrangement, stort som småt."

World of Adventure A/S

Årstidens mest populære aktiviteter


Et billede af en person i fuld gang med at lave mad

Aktiviteter til Julefrokosten

 • Varighed: 1-2 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere
Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Team F.U.N.N

 • Varighed: 1½ time - hel dag
 • Lokation: Indendørs
Se mere
En deltager som forsøger at sejle/flyde i deres selvbygget båd

Tablet GPS Løb

 • Varighed: ½ - 4 timer
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

 • Varighed: 2 - 3 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere