Teambuilding i udlandet

Deltager i fuld gang med at klatre ned af en forhindring
 • Antal Deltagere

  Efter ønske

 • Sted

  Hele verden

 • Varighed

  Efter ønske

Firmatur til Udlandet

Nogle gange skal man have de kendte omgivelser og hverdagen lidt på afstand, for at finde ny inspiration til at optimere samarbejdet i virksomheden. Vi har gennem tiderne afviklet en lang række spændende arrangementer og events i udlandet. Af samme årsag har vi opbygget en god relation til en række dygtige samarbejdspartnere og den nødvendige ekspertise til at planlægge teambuilding udenfor Danmarks grænser.

Lande vi ofte har benyttet til teambuilding

Europa byder på en lang række af spændende lande, som kan være en nærliggende mulighed, hvis I drømmer om teambuilding i udlandet. Det er jeres ønsker og behov, der er bestemmende for, hvilket land, I ønsker at rejse til. Vi har blandt andet god erfaring med ture til England, Finland, Letland, Norge, Skotland, Spanien, Sverige og Wales.

Ture til Sydsverige og Harzen i Tyskland

Vi giver jer her to eksempler fra Sydsverige og Harzen i Tyskland, som er skønne naturområder, vi ofte har benyttet til spændende teambuildingture. Sverige er det perfekte land til vildmarks teambuilding på grund af den storslåede natur. Allemandsretten giver mulighed for mange spændende oplevelser såsom klippeklatring, kanosejlads, lejrslagning og en masse gode samarbejdsøvelser. En oplagt lokation er Söderåsens Nationalpark, som ligger ca. 30 km øst for Helsingborg og består af et 1625 hektar stort skov- og klippelandskab med et rigt dyre- og planteliv. Vi har ligeledes god erfaring med Harzen i Tyskland, som er et fantastisk sted med storslået natur, der kan siges at være en miniudgave af alperne. Her er der mulighed for at overnatte i tipi eller på lækre spahoteller til rimelige penge. Udvalget af aktiviteter er stort, og I kan blandt andet klatre, køre lange turen i terrænet på Segways, lave en Outdoor Cooking Challenge og køre på mountain bike. Køreturen fra grænsen tager kun 5 timer i bus.

Overlad planlægningen til os

Der er naturligvis nogle udfordringer forbundet med at arrangere teambuilding i udlandet, som ikke på samme måde gør sig gældende, når vi bliver i Danmark. Der er andre regler, og det er derfor vigtigt, at planlægningen udføres grundigt. Hos World of Adventure har vi stor erfaring, og vi foreslår derfor, at I overlader planlægningen til os, så I kan koncentrere jer om at nyde turen og samværet med kollegaerne. Vi sørger for hele pakken, herunder også lokale underleverandører, som kan levere delelementerne til den kvalitet, I kan forvente, når I bestiller en tur gennem World of Adventure. Vi har en lang række kompetente samarbejdspartnere, som sikrer jer netop den kvalitet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vores dygtige eventkoordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud. Vi har mere end 25 års erfaring med teambuilding, og vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer. Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at optimere samarbejdet gennem spændende teambuilding øvelser.

Se flere teambuilding aktiviteter!

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S

Årstidens mest populære aktiviteter


Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Raket Mission

 • Varighed: fra 1.5 time
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En gruppe som laver forsøger at løse mysteriet

Escape Challenge

 • Varighed: 1-2 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere
Deltagere i gang med OL teambuilding

WOA Olympics

 • Varighed: Fra 3 timer
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

 • Varighed: 2 - 3 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere