Team F.U.N.N.

Image
Her ses et hold som ved hjælp af kommunikation skal få en ting op på noget og ligge
 • Antal deltagere

  Minimum 6 deltagere

 • Sted

  Hele Danmark – indendørs

 • Varighed

  Fra 2 timer

 • Pris

  Grundpris kr. 2-950,- Tillæg pr. deltager 370,- Alle priser er ex moms og transporttillæg. Fortæl os om jeres arrangement og vi beregner jeres nøjagtige pris

Functional Understanding Not Necessary

TeamFunn er et arrangement, der styrker jeres relationer og byder på masser af sjove fælles oplevelser! Fokus er på smilet, det gode grin I får sammen og ikke mindst sjove og udfordrende konkurrencer. Opgaverne er tilrettelagt således, at alle som udgangspunkt kan deltage i de forskellige øvelser.  

Vi griner med hinanden

Timerne går med sjove samarbejdsøvelser og kreative indslag, der udfordrer hovedet og giver mulighed for en masse gode oplevelser. Deltagerne har det sjovt, bliver rystet sammen, skaber gode relationer og lærer at samarbejde i en stemning af humor og glæde. Her griner vi med hinanden og ikke af hinanden!

Læring som deltagerne kan tage med sig videre

Selvom fokus primært er at have det sjovt sammen, ligger der som oftest et skjult budskab og relevante fokusområder i samarbejdsøvelserne, hvilket samtidig betyder, at deltagerne får mulighed for at tage noget læring med sig fra arrangementet. For nogle deltagere vil det være meget tydeligt undervejs, hvordan de kan bruge det de lærer, mens der for andre vil gå noget tid, før de får bearbejdet deres oplevelser og herefter kan benytte det i hverdagen.

Det praktiske

Vi afvikler TeamFunn indendørs, og det kræver ikke ret meget. Alt hvad vi skal bruge, er nogle lokaler med god plads til øvelserne. Vi stiller selvfølgelig med alt, hvad der skal bruges af udstyr og instruktører, så I blot kan koncentrere jer om at nyde dagen med jeres kollegaer. TeamFunn kan vare fra 2 timer og opefter, og arrangementet kræver ingen omklædning eller specielle forudsætninger for at deltage. Skulle I have lyst til at udnævne et vinderhold og uddele et par præmier ved dagens afslutning, hjælper vi ligeledes meget gerne med dette.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vores dygtige eventkoordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud. Vi har mere end 25 års erfaring med teambuilding, og vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer. Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at optimere samarbejdet gennem spændende teambuilding øvelser.

Se flere teambuilding aktiviteter!

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S

Årstidens mest populære aktiviteter


Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Raket Mission

 • Varighed: fra 1.5 time
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En gruppe som laver forsøger at løse mysteriet

Escape Challenge

 • Varighed: 1-2 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere
Deltagere i gang med OL teambuilding

WOA Olympics

 • Varighed: Fra 3 timer
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

 • Varighed: 2 - 3 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere