Save Tongo ®

Image
På billedet ses en masse deltager i færd med at snakke om hvordan de skal løse opgaven
 • Antal Deltagere

  Minimum 20 deltagere

 • Sted

  Hele Danmark – udendørs

 • Varighed

  Fra 4 timer

 • Pris

  Grundpris kr. 10.500,- Tillæg pr. deltager kr. 600,- Alle priser er ex moms og transporttillæg. Fortæl os om jeres arrangement og vi beregner jeres nøjagtige pris

Bliv en del af World Aid for en dag

Den internationale organisation, World Aid, skal redde den lille stat Tongo, hvor en borgerkrig har ødelagt alt. For at kunne løfte opgaven, har World Aid brug for hjælp fra en lang række lande, og her kommer jeres teams i spil. Denne aktivitet sætter fokus på ledelsen, samarbejde, kommunikation, vidensdeling og etablering af fælles mål. Eksempelvis kan man sagtens bebrejde ledelsen, at den har været dårlig til at informere, men omvendt er det relevant at spørge den enkelte, hvorfor han eller hun ikke selv spurgte efter oplysninger. Refleksionen af processens resultat kan bidrage til at skabe et mere funktionelt team i hverdagen.

Sådan foregår Save Tongo®

Flere hold kæmper for at løse de store udfordringer i landet. Der er en spændende rolle som projektleder, der skal udfyldes i de enkelte teams, som byder på nogle realistiske oplevelser. Lederne skal styre deres teammedlemmer, lægge strategien, udføre løbende hands-on ledelse og sikre at teamet når i mål. Deltagerne arbejder i mindre grupper, hvor hvert team repræsenterer et land. Trods det gode formål, opstår der let konkurrence mellem landene og de virksomheder, der er inddraget i arbejdet. Deltagerne er nødt til både at forholde sig til deres egne opgaver, men også hvad der skaber succes i samarbejdet på tværs af de tilstedeværende teams. 

Kan gennemføres i to udgaver

Det er både muligt at gennemføre Save Tongo® i en kort og lang udgave. Den lange udgave indeholder kapitalrejsning, hvor der i den korte udgave stilles midler til rådighed for grupperne. Den egner sig bedst til dage, hvor der foretages en erfaringsmæssig opsamling, da deltagerne har et stort behov for at tale deres refleksioner igennem efter arrangementet.

Udbytte af Save Tongo®

Save Tongo® er et populært koncept, som har uddannet flere tusinde medarbejder og mange hundrede projektledere. Gennem tiden har en lang række af Danmarks største virksomheder gennemført dette koncept i forskellige variationer. Eventet har vist sig meget effektfuldt og skabt nogle langtrækkende erfaringer. Desuden har konceptet i mange år været brugt til decideret uddannelse af projektledere, hvor dets kompleksitet og meget klare metaforer for virkelighedens udfordringer for projektledere har vist sig meget optimale.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vores dygtige eventkoordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud. Vi har mere end 25 års erfaring med teambuilding, og vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer. Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at optimere samarbejdet gennem spændende teambuilding øvelser.

Se flere teambuilding aktiviteter!

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S

Årstidens mest populære aktiviteter


Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Raket Mission

 • Varighed: fra 1.5 time
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En gruppe som laver forsøger at løse mysteriet

Escape Challenge

 • Varighed: 1-2 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere
Deltagere i gang med OL teambuilding

WOA Olympics

 • Varighed: Fra 3 timer
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

 • Varighed: 2 - 3 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere