Save Tongo ®

På billedet ses en masse deltager i færd med at snakke om hvordan de skal løse opgaven
 • Antal Deltagere

  Der betales for minimum 20

 • Sted

  Hele Danmark – udendørs

 • Varighed

  3 – 4 timer

Dit team bliver en del af World Aid for en dag
En international organisation; World Aid skal redde den lille stat Tongo, hvor en borgerkrig har ødelagt alt. For at kunne løfte opgaven, har World Aid brug for hjælp fra en lang række lande, og her kommer jeres teams i spil.

En eller to projektledere på hvert team skal holde trådene samlet

Flere hold kæmper for at løse de store udfordringer i landet. Der er en udfordrende projektleder rolle, som skal udfyldes, og byder på nogle meget ægte oplevelser som leder.
Lederne skal styre deres teammedlemmer, lægge strategien, lave løbende hands on ledelse, og sikre at teamet når i mål.
Deltagerne arbejder i mindre grupper, hvor hver team repræsenterer et land. Trods det gode formål, opstår der let konkurrence mellem landene og de virksomheder, der er inddraget i arbejdet. Deltagerne er nødt til at forholde sig til både deres egne opgaver, og hvad der skaber succes i samarbejde på tværs af de tilstedeværende teams.

Oplevelsen i Save Tongo® giver mange lærerige oplevelser
Processen stiller fokus på ikke blot ledelsen men også samarbejde, kommunikation, vidensdeling og etablering af fælles mål. Eksempelvis kan man sagtens bebrejde ledelsen, at den har været dårlig til at informere, men omvendt er det relevant at spørge den enkelte, hvorfor han eller hun ikke selv spurgte efter oplysninger.
Opgaven sætter fokus på alle aspekter i en virksomhed – Ledelse, strategi, mål, prioritering, kompetencer, ressourcer, deadlines og meget mere. Refleksionen af processens resultat, kan afklare egne kompetencer, som de fælles forudsætninger, der tilsammen fører til succes.

Save Tongo® kan gennemføres i to udgaver: En kort udgave på en halv dag, og en lang udgave der er et regulært dags projekt.
Den lange udgave indeholder kapitalrejsning, hvor der i den korte udgave stilles midler til rådighed for grupperne. Den egner sig bedst til dage, hvor der foretages en erfaringsmæssig opsamling, da deltagerne har et stort behov for at tale deres refleksioner igennem efter arrangementet.

Konceptet har uddannet flere tusinde medarbejder og mange hundrede projektledere igennem tiden
Igennem tiden har en meget lang række af Danmarks største virksomheder gennemført dette koncept, i forskellige variationer.
Eventen har vist sig meget effektfuld og skabt nogle langtrækkende erfaringer. Desuden har konceptet i mange år været brugt til decideret uddannelse af projektledere, hvor dets kompleksitet og meget klare metafor for virkelighedens projektleder udfordringer, har vist sig meget optimale

Se flere teambuilding aktiviteter!

Modtag et uforpligtende tilbud


"Vi har igennem de sidste 25 år skabt over 4.500 vellykkede arrangementer. Vi sætter en ære i at skabe smil, glæde og resultater ved hvert eneste arrangement, stort som småt."

World of Adventure A/S

Årstidens mest populære aktiviteter


Et billede af en person i fuld gang med at lave mad

Aktiviteter til Julefrokosten

 • Varighed: 1-2 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere
Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Team F.U.N.N

 • Varighed: 1½ time - hel dag
 • Lokation: Indendørs
Se mere
En deltager som forsøger at sejle/flyde i deres selvbygget båd

Tablet GPS Løb

 • Varighed: ½ - 4 timer
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

 • Varighed: 2 - 3 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere