Overlevelsestur i Danmark eller Sverige

Her ses to kanoer med deltager i færd med at sejle langs en å
 • Antal Deltagere

  Efter ønske

 • Sted

  Danmark eller udlandet

 • Varighed

  Efter ønske

Overlevelsestur der flytter grænser

En overlevelsestur er et intenst teambuildingkursus, der fokuserer på medarbejdernes ressourcer – skjulte såvel som synlige. I bestemmer, hvor hård overlevelsesturen skal være, og I planlægger i samarbejde med os, hvilke elementer og udfordringer, I skal overvinde. Gennem oplevelser udfordres viljen til at samarbejde. Kun samarbejdets intensitet og involvering lønner sig – også når trætheden melder sig og opgaverne synes uløselige. Selvom overlevelsesturen er udfordrende, foregår den ligesom alle vores andre teambuildingkurser og relationsskabende arrangementer ud fra filosofien Challenge by Choice.

Resultatet af en intens overlevelsestur

Hos World of Adventure lægger vi meget vægt på, at en overlevelsestur – udover at være en stor oplevelse – også skal være lærerig. Derfor tilrettelægges kurset i tæt samarbejde med jer. Gennem opgavernes karakter er mange deltagere ofte blevet bevidste om helt nye sider af sig selv eller kollegaerne. Et kendskab, der ruster dem til at håndtere hverdagens stress og jag endnu bedre. Det synlige og usynlige udbytte er øget jobmotivation, forbedret samarbejdsevne, en styrkelse af teamet og ikke mindst et øget personligt selvværd hos deltagerne. En overlevelsestur er en oplevelsestur udover det sædvanlige.

Skræddersyet overlevelsestur i Sverige eller Danmark

Hos World of Adventure har vi mange års erfaring med at planlægge overlevelsesture både i Danmark og Sverige. Det er vores mål, at I både bliver udfordret og får en god oplevelse. Derfor skræddersyer vi jeres overlevelsestur efter jeres ønsker og behov. På den måde sikrer vi os, at jeres overlevelsestur, hvad enten den foregår i Danmark, Sverige eller et tredje land, lever op til jeres forventninger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vores dygtige eventkoordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud. Vi har mere end 25 års erfaring med teambuilding, og vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer. Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at optimere samarbejdet gennem spændende teambuilding øvelser.

Se flere teambuilding aktiviteter

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S

Besøg vores søster side Overlevelsestur.dk

Vi har udarbejdet en række færdige overlevelsespakker på vores søsterside Overlevelsestur.dk. Her kan du hurtigt få et overblik over mulighederne for spændende overlevelsesture samt priser.

Besøg Overlevelsestur.dk

Årstidens mest populære aktiviteter


Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Raket Mission

 • Varighed: fra 1.5 time
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En gruppe som laver forsøger at løse mysteriet

Escape Challenge

 • Varighed: 1-2 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere
Deltagere i gang med OL teambuilding

WOA Olympics

 • Varighed: Fra 3 timer
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

 • Varighed: 2 - 3 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere