Overlevelsestur i Danmark eller Sverige

Her ses to kanoer med deltager i færd med at sejle langs en å
  • Antal Deltagere

    Intet minimum

  • Sted

    Danmark eller udlandet

  • Varighed

    Efter ønske

Lad os planlægge jeres overlevelsestur

En overlevelsestur er et intenst teambuildingskursus, der fokuserer på medarbejdernes ressourcer – skjulte såvel som synlige.
I bestemmer hvor hård overlevelsesturen skal være, og planlægger i samarbejde med os hvilke elementer og udfordringer i skal overvinde.

Gennem oplevelser udfordres viljen til at samarbejde. Kun samarbejdets intensitet og involvens lønner sig – også når trætheden melder sig og opgaverne synes uløselige.
Selvom overlevelsesturen er udfordrende, foregår den ligesom alle vores andre teambuildingkurser og relationsskabende arrangementer ud fra filosofien Challenge by Choice.

Opgaver der fokuserer på medarbejdernes ressourcer

Det hele foregår ude i naturen – også om natten! Med et kort og kun det mest nødtørftige udstyr, sendes deltagerne afsted. Undervejs skal de løse diverse opgaver, som stiller krav til stresskontrol, kommunikation og samarbejdsevne.
Det vil være nødvendigt for deltagerne at uddelegere ansvar, vise tillid og trække på de rigtige ressourcer på de rigtige tidspunkter – en opgave i sig selv!

 

Resultatet af en intens overlevelsestur

Hos World of Adventure lægger vi meget vægt på, at en overlevelsestur – udover at være en stor oplevelse – også skal være lærerig. Derfor tilrettelægges kurset i tæt samarbejde med jer.
Gennem opgavernes karakter er mange deltagere ofte blevet bevidste om helt nye sider af sig selv eller kollegerne. Et kendskab, der ruster dem til at håndtere hverdagens stress og jag endnu bedre.
Det synlige og usynlige udbytte er øget jobmotivation, forbedret samarbejdsevne, en styrkelse af teamet og ikke mindst et øget personligt selvværd hos deltagerne. En overlevelsestur er en oplevelsestur udover det sædvanlige.

Skræddersyet overlevelsestur i Sverige eller Danmark

Hos WOA har vi mange års erfaring med at planlægge overlevelsestur både i Danmark og Sverige. Det er vores mål at I både bliver udfordret og får en god oplevelse. Derfor skræddersyer vi jeres overlevelsestur efter jeres ønsker og behov.
Kontakt os idag på 7027 1427. og lad os hjælpe jer med at skabe den optimale overlevelsestur i Sverige, Danmark eller et helt tredje sted. I kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi jer hurtigst muligt med et godt tilbud.

Modtag et uforpligtende tilbud

Se flere teambuilding aktiviteter

Besøg vores søster side Overlevelsestur.dk

Vi har lavet en række færdige overlevelsespakker på vores søsterside her kan du hurtigt få et overblik over muligheder og priser.