Outdoor Escape Game

Image
Escape game teambuilding udendørs
 • Antal Deltagere

  Minimum 6 deltagere

 • Sted

  Hele Danmark

 • Varighed

  Fra 2 timer

 • Pris

  Grundpris kr. 2.950,- Tillæg pr. deltager kr. 370,- Alle priser er ex moms og transporttillæg. Fortæl os om jeres arrangement og vi beregner jeres nøjagtige pris

Et sjovt, nervepirrende og udfordrende game med et klart mål: Survive!

Er I klar på at løse gåder, arbejde under stort tidspres og få et vildt adrenalin rush? Outdoor Escape Game er et sjovt og nervepirrende game, som kun kan løses ved hjælp af samarbejde, kommunikation og engagement.

Det populære Escape Room kommer nu til jer og sætter teamets samarbejdsevner på prøve! I har måske hørt om Escape Rooms, hvor man skal bryde ud af et låst rum ved at løse en række opgaver? Vi har taget idéen et skridt videre og flytter nu konceptet ud til jeres ønskede destination. Arrangementet bliver specialdesignet til den valgte lokation og kan derfor afholdes nøjagtigt i den by, område eller park, som I ønsker.

Historien:

Der er registeret et farligt og dødeligt influenza udbrud. Beredskabsstyrelsen har derfor afspærret det område, som I befinder jer i, da alle her er smittet. Det vurderes også, at smitten er startet lige her, og alt tyder på, at patient 0 befinder sig i området. Nu er det jeres opgave hurtigt at få fundet ud af, hvem patient 0 er samt at få smittekilden stoppet.

Når patient 0 er fundet, får I helbredelseskuren og kan slippe ud af området i live, hvis altså I når det! Uret tikker, I er alle smittet og farerne lurer lige rundt om hjørnet! Selvfølgelig er det ikke nok kun at finde patient 0 – jeres immunsvækkede kroppe nedbrydes langsomt af influenzaen, og I er derfor også tvunget til at indsamle en masse vitaminer for at øge jeres mulighed for overlevelse.

Hvordan?

I bliver inddelt i hold, hvoraf hvert hold får udleveret en tablet, hvorpå I kan se det virtuelle pigtrådshegn, der holder jer indespærret. På skærmen vises der også, hvor I kan finde ledetråde til opklaringen af patient 0, samt hvor I kan finde vitaminer. Til gengæld vises der naturligvis ikke, hvor smittefaren er størst, og hvor patient 0 gemmer sig.

Alle hold kæmper imod hinanden, og nu skal der gang i de ”små grå” for at opklare de forskellige gåder, inden tiden rinder ud. Alle gåder, spørgsmål og opgaver handler naturligvis om menneskelig overlevelse! Aktiviteten bliver intens, I bliver presset på tid, planlægning, omstillingsparathed og samarbejde. Der er flere forskellige opgaver og spørgsmål i forskellige sværhedsgrader og fordelen er, at hele teamet kan være i gang på samme tid og sparre med hinanden undervejs. Strategisk tænkning og vidensdeling kan være en fordel. Alle kan deltage i aktiviteten, og det sker i et sikkert og trygt miljø.

Hvad er jeres udbytte?

Det innovative og spændende ved dette teambuildingkoncept er, at jeres medarbejdere kommer til at kommunikere og samarbejde bedre. Læringen er at blive skarp på deadlines, holde fuld fokus på opgaver og anerkende hinandens tanker og evner.

Outdoor Escape Game er den perfekte teambuilding aktivitet for jer, som gerne vil styrke samarbejdet gennem udendørs fysisk aktivitet. Aktiviteten varer typisk fra 1,5 time og opefter afhængig af jeres ønsker, og det er derfor en oplagt mulighed at inddrage aktiviteten som en del af et seminar, kursus eller konference.

Er I klar på et udfordrende, hjernevridende og sjovt escape game? Held og lykke!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vores dygtige eventkoordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud. Vi har mere end 25 års erfaring med teambuilding, og vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer. Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at optimere samarbejdet gennem spændende teambuilding øvelser.

Se flere teambuilding aktiviteter!

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S

Årstidens mest populære aktiviteter


Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Raket Mission

 • Varighed: fra 1.5 time
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En gruppe som laver forsøger at løse mysteriet

Escape Challenge

 • Varighed: 1-2 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere
Deltagere i gang med OL teambuilding

WOA Olympics

 • Varighed: Fra 3 timer
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

 • Varighed: 2 - 3 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere