Outdoor Escape Game

Escape game teambuilding udendørs
 • Antal Deltagere

  Minimum 10 deltagere

 • Sted

  Hele Danmark

 • Varighed

  Denne øvelse tager 1½ – 3 timer

Er i klar på et udfordrende, hjernevridende og sjovt koncept? Målet er at bryde ud af et virtuelt afspærret område.

Det populære Escape Room kommer nu til jer og sætter teamets samarbejdsevner på prøve! I har måske hørt om Escape Rooms, hvor man skal bryde ud af et låst rum ved at løse en række opgaver? Vi har taget ideen et skridt videre og flytter nu konceptet ud til jeres ønskede destination. Arrangementet bliver specialdesignet til jer og kan derfor afholdes nøjagtigt i den by, område eller park i ønsker. Outdoor Escape Game er et sjovt og nervepirrende spil, som kun kan løses ved hjælp af samarbejde, kommunikation og engagement.

Hvad er Outdoor Escape Game?

I bliver inddelt i teams på 4-8 personer. Nu skal der løses gåder, arbejdes under tidspres og skrues op for adrenalinen! I er indespærret af virtuel pigtråd, som ses på en tablet. Denne tablet vil i få udlevet til start og den vil danne rammerne for Escape gamet. Teamet skal nu bevæge sig rundt og prøve at finde en vej ud, samt samle point inde i det afspærrede område. Målet er selvfølgelig at komme hurtigst muligt ud af området og med så mange point som muligt, men det er lettere sagt end gjort. For at finde vejen ud er teamet nødt til at tænke kreativt og løsningsorienteret. Der er flere forskellige opgaver og spørgsmål i forskellige sværhedsgrader og fordelen er, at hele teamet kan være i gang på samme tid og sparre med hinanden undervejs. Strategisk tænkning og vidensdeling kan her være en fordel. Alle kan deltage i aktiviteten og det sker i et sikkert og trygt miljø.

Hvad er jeres udbytte?

Det innovative og spændende ved dette teambuilding koncept er, at jeres medarbejdere kommer til at kommunikere og samarbejde bedre. Læringen er at blive skarp på deadlines, holde fuld fokus på opgaver og anerkende hinandens tanker og evner. I får en fed oplevelse og deltagernes planlægning, samt strategi kan være afgørende for dagens resultat. Outdoor Escape Game er den perfekte teambuilding aktivitet for jer, som gerne vil styrke samarbejdet gennem udendørs fysisk aktivitet. Aktiviteten varer typisk et sted mellem 1,5-3 timer, og det er derfor en oplagt mulighed at inddrage aktiviteten som en del af et eventuelt seminar, kursus eller konference.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vores dygtige eventkoordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud. Vi har mere end 25 års erfaring med teambuilding, og vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer. Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at optimere samarbejdet gennem spændende teambuilding øvelser.

Se flere teambuilding aktiviteter!

Modtag et uforpligtende tilbud


"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S

Årstidens mest populære aktiviteter


Et billede af en person i fuld gang med at lave mad

Escape Challenge

 • Varighed: 1-2 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere
Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Team F.U.N.N

 • Varighed: 2 timer - hel dag
 • Lokation: Indendørs
Se mere
En deltager som forsøger at sejle/flyde i deres selvbygget båd

City Adventure

 • Varighed: ½ - 4 timer
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

 • Varighed: 2 - 3 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere