»
»
»
WOA Olympics

WOA Olympics

Sted
Udendørs
Lokation
Hele landet
Antal
Min. 10 deltagere
Varighed
Fra 2 timer

Klassiske lege møder utraditionelle øvelser

Olympiaden er den perfekte teambuilding aktivitet til jer, som ønsker at styrke samarbejdet gennem forskellige aktive discipliner og udfordrende lege. Olympiaden indledes med at hvert hold skal vælge et land, de vil repræsentere gennem aktiviteterne. Herefter skal I finde den kreative side frem, lave et flag og dekorere holdtrøjer.

Olympiaden tager udgangspunkt i holddyste, samarbejdsøvelser, kreativitet og aktiviteter i form af olympiske lege. I kan naturligvis have indflydelse på, hvilke aktiviteter, der skal udføres i olympiaden. Aktiviteterne kunne eksempelvis bestå af klassiske discipliner som bueskydning, spydkast, sumobrydning eller fægtning. I vil også kunne prøve mere utraditionelle øvelser som fx trillebørreræs,

Olympiadens varighed kan udspille sig fra 2 timer til et heldagsarrangement. Hvis I ønsker, at olympiaden skal være et heldagsarrangement, kan den eksempelvis kombineres med en anden. Vores koncept Outdoor Cooking Challenge vil her være en oplagt mulighed, som vi ofte har benyttet.

Pris
Grundbeløb kr.
6.350,-
Tillæg pr. deltager kr.
340,-
Alle priser er ex moms, transport og 30,- pr. deltager i forsikringsbidrag.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud