»
»
»
VR Murder Game

VR Murder Game

Sted
Indendørs
Lokation
Hele landet
Antal
Min. 6 deltagere
Varighed
Fra 1.5 timer

Samarbejde i den virkelige og virtuelle verden

Hold øjne og ører åbne når I efterforsker et mord begået på et luksushotel. Det er jeres teams opgave at opklare mordet ved hjælp af ledetråde, hjælpemidler og ikke mindst VR-briller, der lader jer træde direkte ind på gerningsstedet.

God kommunikation er altafgørende for at kunne løse mysteriet, når et holdmedlem befinder sig på det virtuelle gerningssted og resten af holdet skal finde hoved og hale i hjælpemidler og ledetråde. I kommer alle til at træde ind og ud af den virtuelle verden og sammen hjælper I hinanden til at opklare mordet.

Pris
Grundbeløb kr.
5.600,-*
Grundbeløbet er inkl. 10 deltagere.
Herefter pr. deltager kr.
265,-
Alle priser er ex moms, transport og 30,- pr. deltager i forsikringsbidrag.
* Bemærk at der skal betales for minimum 10 deltagere.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud