Team FUNN

Sted
Indendørs
Lokation
Hele landet
Antal
Min. 6 deltagere
Varighed
Fra 1.5 timer

Når teambuilding bare er for sjov

Team FUNN er et arrangement, der styrker jeres relationer og byder på masser af sjove fælles oplevelser. Fokus er på smilet, det gode grin I får sammen og ikke mindst sjove og udfordrende konkurrencer. Opgaverne er tilrettelagt således, at alle som udgangspunkt kan deltage i de forskellige øvelser.

Timerne går med sjove samarbejdsøvelser og kreative indslag, der udfordrer hovedet og giver mulighed for en masse gode oplevelser. Deltagerne har det sjovt, bliver rystet sammen, skaber gode relationer og lærer at samarbejde i en stemning af humor og glæde.

Selvom fokus primært er at have det sjovt sammen, ligger der som oftest et skjult budskab og relevante fokusområder i samarbejdsøvelserne, hvilket samtidig betyder, at deltagerne får mulighed for at tage noget læring med sig fra arrangementet. For nogle deltagere vil det være meget tydeligt undervejs, hvordan de kan bruge det de lærer, mens der for andre vil gå noget tid, før de får bearbejdet deres oplevelser og herefter kan benytte det i hverdagen.

Pris
Grundbeløb kr.
5.600,-*
Grundbeløbet er inkl. 10 deltagere.
Herefter pr. deltager kr.
265,-
Alle priser er ex moms, transport og 30,- pr. deltager i forsikringsbidrag.
* Bemærk at der skal betales for minimum 10 deltagere.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud