»
»
»
Sustainability Pursuit Game

Sustainability Pursuit Game

Sted
Udendørs
Lokation
Hele landet
Antal
Min. 10 deltagere
Varighed
Fra 1.5 timer

Konkurrer om at blive FN’s udvalgte NGO

Vi er rigtig mange, der enten er i gang eller skal til at arbejde med FN’s verdensmål. Derfor har vi udviklet et sjovt, lærerigt og inspirerende spil, der kan tjene som kickstarter og introduktion til at komme i gang.

Deltagerne spiller om at blive FN’s udvalgte NGO, til at understøtte udbredelse af verdensmålene til hele verden. Sammen med dit team fra jeres lokale NGO, skal I rundt og svare på spørgsmål og løse opgaver vedrørende FN’s Verdensmål. Igennem spørgsmålene kommer I rundt omkring på kloden til lands, til vands og i luften – fra det koldeste nord til den brændende ørken i syd. I kommer til at lære en masse om Verdensmålene undervejs og bliver meget klogere på dem.

Spillet spilles udendørs og tager deltagerne rundt i terrænet, hvor teamet guides og spiller på en GPS styret tablet, der udløser lagkagestykker for rigtige svar, bonuspoint og badges, når delmål nås. Spillet er fyldt med sjove og tankevækkende spørgsmål, så der både bliver vindere og klogere deltagere som resultat.

Så pak tasken, snør støvlen og tag myggebalsam på – nu skal i ud at opleve verdensmålene sat på spil!!

Pris
Grundbeløb kr.
5.350,-
Grundbeløbet er inkl. 10 deltagere.
Herefter pr. deltager kr.
240,-
Alle priser er ex moms, transport og 30,- pr. deltager i forsikringsbidrag.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud