»
»
»
Save Tongo®

Save Tongo®

Sted
Udendørs
Lokation
Hele landet
Antal
Min. 15 deltagere
Varighed
Fra 4 timer

Når strategi redder liv

Den internationale organisation, World Aid, skal redde den lille stat Tongo, hvor en borgerkrig har ødelagt alt. For at kunne løfte opgaven, har World Aid brug for hjælp fra en lang række lande, og her kommer jeres teams i spil. Denne aktivitet sætter fokus på ledelse, samarbejde, kommunikation, vidensdeling og etablering af fælles mål. Eksempelvis kan man sagtens bebrejde ledelsen, at den har været dårlig til at informere, men omvendt er det relevant at spørge den enkelte, hvorfor han eller hun ikke selv spurgte efter oplysninger. Refleksionen af processens resultat kan bidrage til at skabe et mere funktionelt team i hverdagen.

Flere hold kæmper for at løse de store udfordringer i landet. Der er en spændende rolle som projektleder, der skal udfyldes i de enkelte teams, som byder på nogle realistiske oplevelser. Lederne skal styre deres teammedlemmer, lægge strategien, udføre løbende hands-on ledelse og sikre at teamet når i mål.  Deltagerne er nødt til både at forholde sig til deres egne opgaver, men også hvad der skaber succes i samarbejdet på tværs af de tilstedeværende teams. 

Det er både muligt at gennemføre Save Tongo® i en kort og lang udgave. Den lange udgave indeholder kapitalrejsning, hvor der i den korte udgave stilles midler til rådighed for grupperne. Den egner sig bedst til dage, hvor der foretages en erfaringsmæssig opsamling, da deltagerne har et stort behov for at tale deres refleksioner igennem efter arrangementet.

Save Tongo® er et populært koncept, som har uddannet flere tusinde medarbejder og mange hundrede projektledere. Gennem tiden har en lang række af Danmarks største virksomheder gennemført dette koncept i forskellige variationer. Eventet har vist sig meget effektfuldt og skabt nogle langtrækkende erfaringer. Desuden har konceptet i mange år været brugt til decideret uddannelse af projektledere, hvor dets kompleksitet og meget klare metaforer for virkelighedens udfordringer for projektledere har vist sig meget optimale.

Pris
Grundbeløb kr.
18.600,-
Grundbeløbet er inkl. 15 deltagere.
Herefter pr. deltager kr.
770,-
Alle priser er ex moms, transport og 30,- pr. deltager i forsikringsbidrag.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud


We can achieve much more

”Save Tongo is not only a fun day to be together with colleagues. It also builds up awareness that if we know, learn and respect each other, we can achieve much more.”

Martin Even Schwalbe
Head of Finance hos SIKA