»
»
»
Quiz Adventure

Quiz Adventure

Sted
Udendørs
Lokation
Hele landet
Antal
Min. 6 deltagere
Varighed
Fra 1.5 timer

En dynamisk quiz

Udfordre dine kollegaer på paratviden eller opstil nogle lærerige fakta om virksomheden på en sjov og aktiv måde. Det hele foregår på tablet, hvor I løser opgaver og bevæger jer rundt på et afgrænset område med indlagte udfordringer.

Quiz Adventure er et koncept med rigtig mange muligheder. I kan som virksomhed være med til at sætte rammerne for arrangementet. Mange virksomheder er udfordret på at få formidlet interne informationer på en måde, hvor man er sikker på at budskabet når ud til medarbejderne, samt at de forstår og tager det til sig. Det kan løses på en meget sjov og nem måde ved at vælge Quiz Adventure som arrangement. Her laver vi i samarbejde en dynamisk og aktiv quiz, hvor vi kan inkorporere firmarelaterede opgaver og spørgsmål. Efter en lang dag med faglige indslag kan det være rart, at det hele ikke handler om arbejde. Derfor sørger vi altid for, at der også indlægges almene spørgsmål, som vil teste jeres paratviden. Derudover vil der være skøre foto- og video opgaver, så I får lidt gode minder med hjem.

Pris
Grundbeløb kr.
5.350,-*
Grundbeløbet er inkl. 10 deltagere.
Herefter pr. deltager kr.
240,-
Alle priser er ex moms, transport og 30,- pr. deltager i forsikringsbidrag.
* Bemærk at der skal betales for minimum 10 deltagere.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud