»
»
»
Pipeline Project

Pipeline Project

Sted
Udendørs
Lokation
Hele landet
Antal
Min. 20 deltagere
Varighed
Fra 2 timer

En for alle og alle for en

Hvor ofte oplever I som team, afdeling eller virksomhed at have en fælles succesoplevelse? Er det noget, som I gerne vil arbejde mere med, så er Pipeline Project det helt perfekte arrangement. Her handler det om, at hvert hold skal bidrage til det fælles mål i sidste ende.

Hvert hold får stillet deres egen opgave, men alle hold arbejder stadig mod ét fælles mål – hvilket er at skabe en lang sammenhængende pipeline med fungerede kædereaktioner. Hvert hold vil både have en unik opgave, som de skal løse i deres område, men det skal også tænkes ind i det samlede projekt.

Pris
Grundbeløb kr.
6.900,-
Grundbeløbet er inkl. 20 deltagere.
Herefter pr. deltager kr.
395,-
Alle priser er ex moms, transport og 30,- pr. deltager i forsikringsbidrag.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud