»
»
»
Murder Mystery

Murder Mystery

Sted
Indendørs
Lokation
Hele landet
Antal
Min. 25 deltagere
Varighed
Fra 3 timer

Et interaktivt mordmysterie

Vi går tilbage i tiden og befinder os i slutningen af 1800-tallet. I skal løse opgaver, gåder og finde forsvundne beviser, når I skal løse mordet på hoteldiretørens niece. Det er en opgave der kræver samarbejde og snilde, når I møder vidner der vil forsøge enten at hjælpe eller mislede jer i jagten på morderen.

I kan finde ledetråde ved at løse opgaver og observere ”personalet” og ”gæsternes” opførsel. I vil opleve en blanding af konkrete og praktiske opgaver, og det tankemæssige spil mellem detektiverne og de mistænkte vil være i fokus. Når aktiviteten er slut, kommer de enkelte teams med deres bud på, hvem morderen er, hvad motivet var samt hvad de ellers har fundet frem til.

Murder Mystery® varer som regel et sted mellem 3-4 timer, afhængigt af jeres ønsker. Rammerne for arrangementet kan eksempelvis være et hotel eller en herregård med gamle kringelkroge og skumle kældere. Vi tager naturligvis hånd om dekoration og sørger for den rette stemning.

Pris
Grundbeløb kr.
17.900,-
Grundbeløbet er inkl. 25 deltagere.
Herefter pr. deltager kr.
478,-
Alle priser er ex moms, transport og 30,- pr. deltager i forsikringsbidrag.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud