»
»
»
Murder Investigation

Murder Investigation

Sted
Indendørs
Lokation
Hele landet
Antal
Min. 6 deltagere
Varighed
Fra 2 timer

Grav jer ned i efterforskningen og opklar et mord

Der er begået et mord i området og det er jeres opgave at lede efterforskningen. I får en masse information, når I kigger nærmere på gerningsstedet og beviserne. I skal sortere i informationen og fordele opgaverne mellem jer for at følge de varme spor og opklare mordet.

Det er jeres vigtigste opgave at finde hoved og hale i det hele, samt at finde ud af hvilken information, der er vigtig og hvad der er misledende. Der er opgaver til mere end én deltager og det bliver dermed vigtigt at fordele de forskellige spor imellem jer og løbende dele jeres viden med hinanden.

Pris
Grundbeløb kr.
13.500,-
Grundbeløbet er inkl. 30 deltagere.
Herefter pr. deltager kr.
375,-
Alle priser er ex moms, transport og 30,- pr. deltager i forsikringsbidrag.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud