»
»
»
Mountain Biking

Mountain Biking

Sted
Udendørs
Lokation
Hele landet
Antal
Min. 6 deltagere
Varighed
Fra 1.5 timer

Få teambuilding-aktiviteten op i gear

Kom ud og få blod til benene, ilt til hjernen og plads til at tænke på andet end arbejde. Tag kollegaerne med ud på en god cykeltur på mountainbikes i den smukke natur. Vi stiller mountainbikes til rådighed, og alle får en indledende introduktion i hvordan man kører på cyklen.

Mange tror at mountain biking handler om kondition og hård træning, men det behøver det absolut ikke at gøre. Mountain Biking kan være lige præcis dét, som I ønsker det skal være. Om det er en afslappet cykeltur, hvor området udforskes med en guide, eller om det skal være en energisk tur, der sætter gang i blodcirkulationen, er helt op til jer. Her er der plads til alle og på alle niveauer.

Pris
Kontakt os for tilbud på tlf. +45 70 27 14 27

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud